R-link2 navigasyon harita ücretsiz güncelleme

denemedim ama sku creator de rlink2 parmak izi bölümüne tıklarsan ve usb bellekte oluşan wls dosyasını açarsan ve şasi noyu girer ve parmak izinin şifresini çöz tuşunu tıklarsan aracında olan navigasyon sistemine ait tüm harita, poi vs dosyalarını görürsün ve orada rlink2 içeriği cümlesinin hemen altında rlink2 den silmek istediğiniz dosyaları kontrol edin cümlesi.. tüm bunlardan ben sanki istediklerimi işaretleyeceğim, silinmesini istediklerimi işaretlemeyeceğim ve ardından sku arşiv oluştur'a tıkladığımda oluşan sku dosyasını yüklediğimde örneğin speedcam dosyasını silmişsem aracımda radarları görmeyeceğim şeklinde anlıyorum ama başta da dediğim gibi denemedim.. zamanın varsa deneme amaçlı olarak istersen listede olan türkiye dışındaki diğer ülkelerin haritalarını sil ve oluşturduğun sku dosyasını yükle ve içeriğe bir bak gerçekten rlink2 den silinmiş mi.. eğer işe yarıyorsa o zaman eski poileri de radarları da silebiliriz.. benim zamanım olsa şimdiye kadar çoktan denemiştim. ama pek te önemsemedim açıkçası...

Befe Üstadım, ddt4all programında navigasyon ile ilgili bölüm hangi satırda acaba? Speedcam ile ilgili duruma birde oradan bakayım diyorum.

Merhaba.
ddt4all ile harita detayına girip değişiklik yapmak mümkün değil maalesef. Bir de o menüler biraz riskli. Yanlışlıkla navigasyon kapanırsa açılması için servise gitmek gerekebilir.

denemedim ama sku creator de rlink2 parmak izi bölümüne tıklarsan ve usb bellekte oluşan wls dosyasını açarsan ve şasi noyu girer ve parmak izinin şifresini çöz tuşunu tıklarsan aracında olan navigasyon sistemine ait tüm harita, poi vs dosyalarını görürsün ve orada rlink2 içeriği cümlesinin hemen altında rlink2 den silmek istediğiniz dosyaları kontrol edin cümlesi.. tüm bunlardan ben sanki istediklerimi işaretleyeceğim, silinmesini istediklerimi işaretlemeyeceğim ve ardından sku arşiv oluştur'a tıkladığımda oluşan sku dosyasını yüklediğimde örneğin speedcam dosyasını silmişsem aracımda radarları görmeyeceğim şeklinde anlıyorum ama başta da dediğim gibi denemedim.. zamanın varsa deneme amaçlı olarak istersen listede olan türkiye dışındaki diğer ülkelerin haritalarını sil ve oluşturduğun sku dosyasını yükle ve içeriğe bir bak gerçekten rlink2 den silinmiş mi.. eğer işe yarıyorsa o zaman eski poileri de radarları da silebiliriz.. benim zamanım olsa şimdiye kadar çoktan denemiştim. ama pek te önemsemedim açıkçası...

Kemalu Üstadım, bu olayı ben bilmiyordum, zaman bulursam deneyeceğim bakalım. Teşekkürler.

Merhaba.
ddt4all ile harita detayına girip değişiklik yapmak mümkün değil maalesef. Bir de o menüler biraz riskli. Yanlışlıkla navigasyon kapanırsa açılması için servise gitmek gerekebilir.

Teşekkürler Befe Üstadım, o işe hiç girmeyeyim o zaman, aman nolur nolmaz 😀

biraz zamanım vardı o arada forumu dikkatlice inceledim silinmesini istediklerini işaretleyeceksin. silmek istemediklerini işaretlemeyeceksin.ben bir deneme yapıp birkaç tane (örnek olarak fbl, poi, 3dl, 3dc) dosyası işaretleyip sku oluşturdum ve ardından sku dosyasını açıp içine baktığımda sadece stm dosyaları oluşturduğunu gördüm örneğin normal yükleme sku dosyasında turkey.3dll, turkey3dll.md5, turkey3dll.stm dosyaları varken bu olayda sadece turkey3dll.stm dosyası yer alıyor. yani bu işlem dosyaları silecek. zaten forumun ilerleyen bölümlerinde de bunu net açıklamışlar..
Kemalu Üstadım, bu olayı ben bilmiyordum, zaman bulursam deneyeceğim bakalım. Teşekkürler.

Kemalu Üstadım, dediğini uyguladım. SKU Creator programında RLINK parmak izi kısmında Turkey Speedcam dosyalarını seçip onları silecek şekilde SKU oluşturdum. Araca yükledim, çok kısa sürdü ama speedcam dosyaları aynen kaldı, silinmedi. R Link ekranını resetledim yine olmadı. Sanki orijinal navigasyon içine çakılı hale geldi. Anlamadım bu işi gerçekten 🤔

Kemalu Üstadım, dediğini uyguladım. SKU Creator programında RLINK parmak izi kısmında Turkey Speedcam dosyalarını seçip onları silecek şekilde SKU oluşturdum. Araca yükledim, çok kısa sürdü ama speedcam dosyaları aynen kaldı, silinmedi. R Link ekranını resetledim yine olmadı. Sanki orijinal navigasyon içine çakılı hale geldi. Anlamadım bu işi gerçekten 🤔

bir iki gün müsaade et paket hazırlayıp sana göndereceğim. sen bu işi oldu bil.

Kemalu Üstadım teşekkür ederim. Birşey merak ettim. Bu SKU dosyasının içeriğini nasıl görüyorsun. Belki ona bakarak bende bir çözüm bulabilirim.

Birde benim SKU Creator ile çözümleme yaptığımda "özel hız kameraları / speedcam.spdb" diye bir dosya görünüyor. Ben onuda silmek için işaretledim ancak sonrasında araca yükleme yapıp tekrar flashta oluşan yeni kimlikle çözümlemesine baktığımda bu dosyanın silinmediğini gördüm. Sanki bu dosyayı silince düzelecek gibi geldi bana.

Son düzenleme:
Olay o işte! Yıllardır igo kullanırım önce navigasyon cihazlarında sonra telefonda şimdi de araçta.. Evet spdb dosyası igonun kendi oluşturduğu dosyadır ve yüklenen radarları oraya atar. Dolayısıyla onu sil yeni radar dosyası yükle hepsi bu.

Sku dosyası bir çeşit zip dosyasıdır, bilgisarda zip açan WinRaR, winzip gibi bir program mutlaka vardır dolayısıyla sku dosyasının üzerine tıklarsanız dosya açılır ve içeriğini görürsünüz

Geri