denemedim ama sku creator de rlink2 parmak izi bölümüne tıklarsan ve usb bellekte oluşan wls dosyasını açarsan ve şasi noyu girer ve parmak izinin şifresini çöz tuşunu tıklarsan aracında olan navigasyon sistemine ait tüm harita, poi vs dosyalarını görürsün ve orada rlink2 içeriği cümlesinin hemen altında rlink2 den silmek istediğiniz dosyaları kontrol edin cümlesi.. tüm bunlardan ben sanki istediklerimi işaretleyeceğim, silinmesini istediklerimi işaretlemeyeceğim ve ardından sku arşiv oluştur'a tıkladığımda oluşan sku dosyasını yüklediğimde örneğin speedcam dosyasını silmişsem aracımda radarları görmeyeceğim şeklinde anlıyorum ama başta da dediğim gibi denemedim.. zamanın varsa deneme amaçlı olarak istersen listede olan türkiye dışındaki diğer ülkelerin haritalarını sil ve oluşturduğun sku dosyasını yükle ve içeriğe bir bak gerçekten rlink2 den silinmiş mi.. eğer işe yarıyorsa o zaman eski poileri de radarları da silebiliriz.. benim zamanım olsa şimdiye kadar çoktan denemiştim. ama pek te önemsemedim açıkçası...