9.0.37.210 (En Yeni) R-Link 2 Güncellemesini Bu Konuda Bulabilirsiniz

Merabalar sizin youtubda paylasmis oldugunuz R-LINK9.0.37 guncellemesini 2017 megane araca versiyonumu kontrol etmeden ve sizin cokebilir uyarinizi okumama ragmen sansimi deneyim dedim,i14 dakikalik islemden sonra ses hic gelmiyor geri vites kamara calismiyor serit uyari lamlari sonuk ve sesli uyarida vermiyor,motor ariza uyari lambasida uyari vermye basladi ,geri herhangi bir surume donme imkanim varmi yoksa gercekten tam cokmusmu ,tavsiyeniz nedir hollanda yasiyorum burdaki servise gitmedim once sizden bilgi almak istedim,bu forumda vede youtubdaki emeklerinizden dolayi tesekurler nuh
Merhabalar.
Geçmiş olsun. İlk versiyonunuz neydi hatırlıyor musunuz? Orijinal versiyona dönmeyi deneyebiliriz. Daha önce o şekilde kurtardığım cihazlar oldu. Ama güncelleme yapmadan önceki yazılım versiyonu lazım.

Merhabalar.
Geçmiş olsun. İlk versiyonunuz neydi hatırlıyor musunuz? Orijinal versiyona dönmeyi deneyebiliriz. Daha önce o şekilde kurtardığım cihazlar oldu. Ama güncelleme yapmadan önceki yazılım versiyonu lazım.
Oncelikle cevab verip ilgilendiginiz icin tesekur ederim,googlda arastirma yaparken R-LINK 2 - FACTORY SOFTWARE 2.2.15 bunu buldum tesadufeb fabrika ayarlarina geri yukledim ama bu severde navi calismadi baska bir versiyonu usb araca takinca ekran bir kac kez acili kapanir gibi oldu siyah ekran kaldi anladigim kadariyla coktu usb lerde sarz bile etmiyordu,bende bugun ADIVOX 9.7 inch T2 2gb/32gb 8core 5g €400 aldim bilmiyorum dogru cihazimi aldim fiyatida uygunmu onuda bilmiyorum cunku tek biryerde bulabildim,satan kisi yanindaki gps anteni kulllanma gerektigini birde mini hoperler verdi sanirim sag sol donuslerdeki tik tik sesler icinmis gibi cihazdaki android versiyonda 13 ,yarin bir garaca goturup taktiracam ben yine bozarim diye, bilen birine montacini yaptiracam sizin bir tavsiyeniz varmi yeni cihazla ilgili,tekrar tekrar tesekur ederim hem ilgilendiginiz icin hemde youtubdaki guzel aydinlatici bilgileriniz icin.

Rica ederim. Keşke biraz sabredip buradan haberleşseydik. 2.2.15 factory mode yazılımı tek parça değil. Navigasyon için başka bir dosya, sonra da harita dosyaları yüklenmelidir. Daha sonra da 2.2.19.300'e güncellemeniz gerekirdi. Karanlık kaldıysa cihaz yanmıştır. Universal multimedyalar ile arabadan r-link üzerinden yürütülen uygulamaların çoğunluğunu kullanamazsınız. Ama geri vites, klima kumanda vb basit şeyleri kullanabilirsiniz. Park sensörü var mı bilmiyorum ama, park sensörleri de sıkıntı olabilir. Eğer memnun kalırsanız güle güle kullanın. Ama mesela bel masajı varsa arabada onu kullanamazsınız. Orijinal sisteme dönmeniz gerekirse, Fransa'da bir arkadaş var. O size yardımcı olabilir. Ben kanalıma desteğiniz için teşekkür ediyorum.

Rica ederim. Keşke biraz sabredip buradan haberleşseydik. 2.2.15 factory mode yazılımı tek parça değil. Navigasyon için başka bir dosya, sonra da harita dosyaları yüklenmelidir. Daha sonra da 2.2.19.300'e güncellemeniz gerekirdi. Karanlık kaldıysa cihaz yanmıştır. Universal multimedyalar ile arabadan r-link üzerinden yürütülen uygulamaların çoğunluğunu kullanamazsınız. Ama geri vites, klima kumanda vb basit şeyleri kullanabilirsiniz. Park sensörü var mı bilmiyorum ama, park sensörleri de sıkıntı olabilir. Eğer memnun kalırsanız güle güle kullanın. Ama mesela bel masajı varsa arabada onu kullanamazsınız. Orijinal sisteme dönmeniz gerekirse, Fransa'da bir arkadaş var. O size yardımcı olabilir. Ben kanalıma desteğiniz için teşekkür ediyorum.
Tekrar merabalar derler ya herseyde bir hayir var belki bundada bir hayir vardir,evet koltuk masaj var aldigim yer masaja uyumlu dedi ger vites kamarasi var orcinal muzik bose ,gibi gibi ozellikler mevcut takildiktan sonra olumlu ve olumsuz birseyler olursa paylasirim sizinle ,aracda park sensorleri oldugu on kamarasi almadim bana on kamaranin bir faydasi olmaz diye dusundum,bu yeni cihazda otamatik park olacakmi sadece bunu merak ediyorum,

Hayırlısı olsun. Masaj ile uyumlu ise daha yeni bir model olmalı. Eller serbest park varsa aracınızda, kör nokta vs.de vardır. Onların da çalıştığından emin olun. Adaptif hız sabitleyici ve aktif acil fren varsa onların da açık kapalı konuma getirip getirilmediğini kontrol edin. Aslında aracınızda önceden olan her şeyi kontrol etmekte fayda var. Eskiden eller serbest park yoksa bunda da olmaz maalesef. Eller serbest park için 6 önde, 6 arkada park+kör nokta sensörü olması lazım.
Güle güle kullanın.

Hayırlısı olsun. Masaj ile uyumlu ise daha yeni bir model olmalı. Eller serbest park varsa aracınızda, kör nokta vs.de vardır. Onların da çalıştığından emin olun. Adaptif hız sabitleyici ve aktif acil fren varsa onların da açık kapalı konuma getirip getirilmediğini kontrol edin. Aslında aracınızda önceden olan her şeyi kontrol etmekte fayda var. Eskiden eller serbest park yoksa bunda da olmaz maalesef. Eller serbest park için 6 önde, 6 arkada park+kör nokta sensörü olması lazım.
Güle güle kullanın.
Tekeurler takiltiktan sonra nelerin calisip calismadigini sizinle tekrar paylasacm

• Beğen
Tepkiler: Befe
Hakan bey merhaba
Aracım 2016 model ve gen 1.1 sürümüne sahip.buradan anladığım kadarıyla apple CarPlay i aktif hale getirmişsiniz.Bana da yardımcı olabilirmisiniz?
Çalışmalarınız için teşekkürler.

Merhaba Engin Bey, yardımcı olurum tabii ki. Ancak olay sadece yazılım değil. Benim öncesinde hazırlayacağım donanımsal bir değişiklik lazım. Toplam 200 Euro civarında bir ücrete mal oluyor. Fiyat size uyarsa ilerleyebiliriz.

Geri