9.0.37.210 (En Yeni) R-Link 2 Güncellemesini Bu Konuda Bulabilirsiniz

Merabalar iki haftadir inanin beni stres hastasi yapti desem yeridir fotograflar ekleyecem fotograflarda da aciklamaya calistim sorunumu, panelin alttaki dortluler ve isitma butonlari calismiyor cunku yanlis kablo vermisler ekrandan isitma menusunde sadece 3 de calisiyor ne 4 nede 1 alabiliyorum,kapilardaki ve vites konsol kenarindaki ledlerde yanmiyor onlar onemli degil bilgi olsun diye soylemek istedim,dogru kabloyu alacagim aliexpresden bir yer tavsiye edebilirmisinzi yoksa bu kabloyu kesip diger kablolara birlestirmem mumkunmu Hakan bey youtub ve diger forumlarda bugune kadar bu konuda sizden daha bilgili ve paylasimcisini gormedim ben bu cihazi hollandada bir faslidan aldim dukkani var ilk aldigimda bana nasil montac etmem konusunda sizin youtub vidyonuzu gondermisti fasli arkdasda sizi takip ediyor bilginize, sayfasi bu arkadasin https://www.carmultimedia.nl/ Hakan bey musayit oldugunuzda yardiminizi ve tavsiyenizi rica ediyorum tesekurlerEkli dosyayı görüntüle 64423Ekli dosyayı görüntüle 64422Ekli dosyayı görüntüle 64421
Merabalar bu beyaz soket siyah soket iicnmis onu unutmusum simdi dortluler ve isitma calisiyor,simdi tek sorunum menuden tum megane modelerini denedim koltuk masaj birinde calisiyor ama onda isitma calismiyor yukardaki resimde box resmi var ayarlardam dogru ayari nasil yapacagim konusunda bilgi verirseniz sevinirim saygilarimla

Merhaba Hakan Bey, aracım V8 e yükseltildi fakat carplay de telefon açma kapama çalışmıyor, sizce v9 a çekmek gerekir mi?

Geri