Merabalar iki haftadir inanin beni stres hastasi yapti desem yeridir fotograflar ekleyecem fotograflarda da aciklamaya calistim sorunumu, panelin alttaki dortluler ve isitma butonlari calismiyor cunku yanlis kablo vermisler ekrandan isitma menusunde sadece 3 de calisiyor ne 4 nede 1 alabiliyorum,kapilardaki ve vites konsol kenarindaki ledlerde yanmiyor onlar onemli degil bilgi olsun diye soylemek istedim,dogru kabloyu alacagim aliexpresden bir yer tavsiye edebilirmisinzi yoksa bu kabloyu kesip diger kablolara birlestirmem mumkunmu Hakan bey youtub ve diger forumlarda bugune kadar bu konuda sizden daha bilgili ve paylasimcisini gormedim ben bu cihazi hollandada bir faslidan aldim dukkani var ilk aldigimda bana nasil montac etmem konusunda sizin youtub vidyonuzu gondermisti fasli arkdasda sizi takip ediyor bilginize, sayfasi bu arkadasin
https://www.carmultimedia.nl/ Hakan bey musayit oldugunuzda yardiminizi ve tavsiyenizi rica ediyorum tesekurler
Ekli dosyayı görüntüle 64423Ekli dosyayı görüntüle 64422Ekli dosyayı görüntüle 64421