Talat Bey, güncellemenin her türlüsü risk barındırır. Olay bu riskin hangi şekilde olanını alacağınızla alakalı. Öncelikle ön yükleme sürümünüz uygun mu? R-Link 2 versiyonunuz uygun mu? Direk v7'den v9'a geçerken yapılması gereken birçok işlem ve kontrol var. Sistemi hazırlamanız gerekiyor. Her şeyi tam yapsanız da risk var diyorum ben. 3 gündür uygun sürümde olmayan rlink 2 sistemini v7 ve v7'den direk v9'a güncelleyen bir arkadaşımızın r-link 2 sini kurtarmaya çalışıyorum, uzaktan yardım ile. Çok şükür kurtardık. Aracında ses dahi yoktu. Kamera yoktu, klima kumandaları yoktu, radyo ve usb çalışmıyordu, ambiyans aydınlatmaları yanıp sönüyordu, park sensörleri çalışmıyordu vb., vb. bir çok sorun. Şu anda da komple navigasyonu yok. Onu uzaktan halledebilir miyim, ona bakacağım.
Yani bu sıkıntıları yaşayabilirsiniz. Evet tek tek v9'a kadar gelirseniz riski daha fazla da almış olursunuz. Ama yukarıda yazdığım ve yazmadığım sorunları yaşamak sizi korkutuyorsa o zaman bulunduğunuz versiyon, en iyi versiyondur.