R-link2 navigasyon harita ücretsiz güncelleme

yok versiyon yükseltmesi için değil, harita güncellemeleri bir öncekinin yerini alıyor ancak poiler silinmiyor (nedendir anlamadım) o yüzden orijinale dönüp dolayısıyla sistemi temizleyip tekrar son sürüm cracklı haritayı yüklemeyi düşünüyorum, onun için crack kaldırdığımda resmi haritayla işim var mı yok mu merak ettim. (orijinal haritam her ihtimale karşılık yedekte duruyor) dediğiniz gibi sadece cracklı yüklenen harita siliniyorsa işim basit. önce crack kaldır sonra tekrar crakla ve hazır olan son haritayı yükle.....
Merhaba.Crack kaldırdığınızda Türkiye haritası (sadece crack'li Türkiye haritası yüklendiyse) ortadan kalkar ve sadece yeryüzü şekilleri kalır.Versiyon yükseltecekseniz crack kaldırdıktan sonra versiyon yükseltme yapılabilir.
Daha sonra yine orjinal harita ve ya crack yaparak işlenmiş harita yükleyebilirsiniz.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Poi ve radar dosyalarını silmek için yani crackli harita izlerini silmek için orjinal haritayı yüklemeniz lazım.Sadece crack yapmak yetmiyor.

şimdi tam net oldu teşekkürler.. deneme yanılma yerine tecrübelerden yararlanmak her zaman daha iyidir, zaten forum da bu yüzden var..
Poi ve radar dosyalarını silmek için yani crackli harita izlerini silmek için orjinal haritayı yüklemeniz lazım.Sadece crack yapmak yetmiyor.

Rica ederim.
Ben bu işlemi harita paket versiyonu değişikliği de içeren harita dosyası ile yapmıştım.Orada işe yaradı.Ama harita paket sürüm dosyası içermeyen, sadece harita güncelleme dosyası içerenlerde yöntem işe yaramayabilir.

neticede denemekten bir şey çıkmaz, bi ara denerim ve işe yararsa burada da paylaşırım..

Tabi denemekten zarar çıkmaz.Ben neden olmadı sorunuza şimdiden cevap yazmak istedim. :)

Kemalu Üstadım, sorunuza cevap verecektim ama Befe Üstadım zaten yanıtlamış. Bende de speedcam güncelleme yaptıkça birikiyor. Aynı yerde birden fazla kamera oldu. Tekrar orijinal harita yükleyip yeniden crack işlemi yapacağım. Ancak yeni crack harita için Başarsoft 2020.Q4 kullanacaktım. Yükleyen arkadaşlar 3D bina dosyasında sorun yaşadıklarını yazdıkları için onlardan dönüş bekliyorum. 2020.Q3 yükledikten sonra bu sorun olmamış diyorlar. 2020.Q4 'de neden sorun yaşadılar anlamadım. Sorunu anlayan veya çözen olursa lütfen bizimle paylaşsın. Teşekkürler.

Kemalu Üstadım, sorunuza cevap verecektim ama Befe Üstadım zaten yanıtlamış. Bende de speedcam güncelleme yaptıkça birikiyor. Aynı yerde birden fazla kamera oldu. Tekrar orijinal harita yükleyip yeniden crack işlemi yapacağım. Ancak yeni crack harita için Başarsoft 2020.Q4 kullanacaktım. Yükleyen arkadaşlar 3D bina dosyasında sorun yaşadıklarını yazdıkları için onlardan dönüş bekliyorum. 2020.Q3 yükledikten sonra bu sorun olmamış diyorlar. 2020.Q4 'de neden sorun yaşadılar anlamadım. Sorunu anlayan veya çözen olursa lütfen bizimle paylaşsın. Teşekkürler.

Hocam merhaba, başarsoft 2020.q4 haritasını yükledim ve aslında sorun yaşamadım, sadece başarsoft un 2020.q3 haritasına göre 3D yapılar neredeyse yok gibi, çok az, oysa başarsoft 2020.q3 te 3D yapılar çok daha fazla ve güzeldi, tek fark bu, @kemalu üstad aslında konuyu açıklığa kavuşturdu, kendisi başarsoft 2020.q3 haritasını R link 2 ye uyumlu hale getirirken atıyorum, haritayı başarsoft tan, 3D yapıları Here den, speedcam leri başka bir yerden vs. yani hangi veri kendi alanında en iyiyse öyle bir harman yapmış, dolayısıyla da başarsoft 2020.q4 haritası 3D yapıları başka bir yerden almayıp kendi verisi olduğu için 2020.q3 e göre biraz az gibi görünmüş...
iyi günler dileklerimle...

fatli58 Üstadım dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. Bende şu şekilde SKU Creator'de dosya oluşturmaya karar verdim;

- 3 boyutlu binalar (3dc ve 3dl uzantılı dosyalar) ile speedcam (spc uzantılı dosya) IGO HERE 2020.Q4'den,
- Map, Poi, Tmc dosyaları Başarsoft'dan,
- Lisans dosyasını (lyc uzantılı olan) orjinal R Link2 Tomtom navigasyonda kullanılandan kopyalayacağım.

Sadece şu anda büyük şehirde olmadığım için 3D binaların farkını anlayamam ama sonucu sizlerle paylaşırım.

Hadi bakalım hayırlısı :)

fatli58 Üstadım dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. Bende şu şekilde SKU Creator'de dosya oluşturmaya karar verdim;

- 3 boyutlu binalar (3dc ve 3dl uzantılı dosyalar) ile speedcam (spc uzantılı dosya) IGO HERE 2020.Q4'den,
- Map, Poi, Tmc dosyaları Başarsoft'dan,
- Lisans dosyasını (lyc uzantılı olan) orjinal R Link2 Tomtom navigasyonda kullanılandan kopyalayacağım.

Sadece şu anda büyük şehirde olmadığım için 3D binaların farkını anlayamam ama sonucu sizlerle paylaşırım.

Hadi bakalım hayırlısı :)

Üstadım Merhaba; aslında bende başarsoft 2020.Q4 haritasının verilerini başka bir haritadan almadan sku creator de oluşturdum, oluşan dosya 368 MB civarında oldu, oysa burda başarsoft 2020.Q4 haritasını paylaşan arkadaşımızın verisi 398 MB idi, iş yoğunluğum dolayısıyla aracımda kendi oluşturduğum dosyayı deneme fırsatım olmamıştı, muhtemelen denesem bile 3D yapıların daha da gelişeceğini düşünmüyorum, hafta sonu deneme imkanım olursa bende burdan paylaşırım...

Geri