Arkadaşlar, speedcam dosyaları ile ilgili bir sıkıntım vardı. O da her güncelleme sonrasında eski speedcam noktalarının silinmemesi ve kalmasıydı. Bunu çözmek için aşağıdaki gibi bir işlem yapayım dedim, ancak yine işe yaramadı sanki. Speedcamler aynen duruyor. Yaptığım işlem özetle şu şekildedir;
1.Önce crack dosyayı yani patched olanı kaldırmak için orjinale dönüş dosyasını yükledim. Sorunsuz çalıştı ve işlem tamamlandı.
2.Sonra R Link Store'dan indirdiğim orjinal haritayı yüklemek istedim. Araç USB'yi okudu ancak "Aygıtta medya dosyası yok" uyarısı verdi ve çalışmadı. Sonra USB içine "force_update.txt" dosyasını ekleyince orjinal navigasyon dosyalarını okudu ve yükleme işlemini tamamladım. Bu epey uzun sürdü, herhalde 30 dk civarı.
3.Tekrar crack yani patched dosyasını yükledim, bu da sorunsuz çalıştı.
4.Akabinde kendi oluşturduğum yeni haritayı yükledim. Bu haritada map-poi-tmc dosyalarını Başarsoft'tan, building (3D Bina) ve speedcam (spc) olanları da IGO Here'dan aldım. Lisans dosyasını değiştirmedim orjinal R Link Store yüklemesinde olanı kullandım. Sonuçta başarıyla yükleme oldu.
Fakat sanki speedcam dosyaları eskisi gibi kalmış geldi bana. Fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
NOT: Kendi oluşturduğum haritayı sizlerle paylaşacaktım ancak speedcam'de yaşadığım aynı sorun sizde de olabilir diye paylaşmadım bilginiz olsun...