R-link2 navigasyon harita ücretsiz güncelleme

Estağfurullah Tuna Bey. Videoları ben kanalımı takip eden ve benzer sisteme sahip renault sahiplerine yardımı olsun diye paylaşıyorum. Dolayısı ile utanılacak bir durum yok. :) Eğer daha önce crack işlemi yapılmadıysa, ve de crack'li harita yoksa o durumda ancak crack dosyası yüklemelisiniz. Yeni harita yüklediğinizde, eski Türkiye haritası üzerine yazacaktır. Ben sizin r-link 2 versiyonunuzdan anladığım kadarı ile 8.7 dikey ekranınız var. Sizin bu sürüm için crack dosyası yok. v7'de 7.0.24.13X ve 7.0.24.16X sürümleri de mevcut. Crack olarak bu iki yazılım sürümünde de çalışan tek dosya var ve sizinkinde yani .126'da çalışır mı bununla ilgili bir bilgi yok maalesef. Yani crack yüklediğinizde sıkıntı çıkar mı bilemiyorum. 7.0.24.166'ya güncelleme yapılırsa daha sağlıklı olur.
Bir de bu yazılım sürümünde carplay ve android auto ekranın ortasında yarım ekran olması lazım. Sonra tam ekran olsun diye v8 ve v9'a güncelleme yaptırmak ya da yapmak isterseniz crack yeniden kaldırılmalı ve yeni versiyona ait crack işlemi yapılmalı. Kararınızı verirken buna göre ilerlemenizde fayda var.
Youtube kanalınızı takip edenlerden biriyim. Forumda da sizinle karşılaşınca pek hoşuma gitti. Bu tarz hareketlerden dolayı sisteme bir şey olur çekincesi ile dokunmadan evvel bir bilene danışmadan aksiyon alamıyorum. Tahmin ettiğiniz gibi 8.7 dikey ekranı olan ve de carplay ekran ortasında "yarım" gelmekte. Cevabınız sonrası hiç ellememe kararım pekişmiş oldu :). Biraz daha video izleyip ikna olduktan sonra cesaret edeceğim. Ya da bunu meslek edinmiş birine ücret karşılığı yaptırma kararı verebilirim.
Son söz; değerli emekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum. Kanalınızı izlemeye devam.(y)

Geri