R-link2 navigasyon harita ücretsiz güncelleme

emeğine ilgine teşekkür ederim. Paylaşmış olduğun igo 2020.q4 indirdim önce baştaki crack işlemini sonra haritayı yükledim. Çalıştı fakat hala üstten abonelik yenile çıkıyor çıkmaması lazım değil mi ??

Evet.O'dur.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba defalarca güncelleme dosyalarını RLİNK2 ye uyumlu hale getirip burada paylaştım ve elbette önce kendi aracımda kullandım. paylaşımlarım önceki postlarda mevcut. o güncellemelerin hiç birinde sıkıntı olmadı yüklediğim haritalar neyse o yüklendi. 2020.03, 2020.07 vs... ancak bu kez ilk defa başıma şöyle bir şey geldi yüklemeyi yapıyorum, harita sürümlerini kontrol ettiğimde daha önce son yüklediğim Türkiye 2020/07 görünüyor, sizin hazırladığınızı yükledim, kendim hazırladım yükledim ama değişen bir şey yok, Türkiye 2020/10 görünmesi gerekirken 2020/07 görünüyor. acaba siz kontrol ettiniz mi sizde nasıl? kontrol etmediyseniz bi kontrol edip sonucu paylaşır mısınız..
Merhaba
sku creator programı ile youtube videolarını izleyerek Başarısoft 2020.10 Q4 haritsı ve ilave olarak ,Türkiye Speedcam -2020-10-04 dosyalarını ekleyip Rlink2 için oluşturdum.
Yarın kendi aracımda deneyeceğim. sonuçları yazarım.

Edit: Aracıma sorunsuz şekilde yükledim. Trafik olayları ve speedcam çalıştığını görüntüledim.

Sorumluluk yükleyen kişiye aittir.

Başarısoft 2020.10 Q4 + Speedcam 2020.10.04 indirmek için tıklayınız.
tflag.gif

merhaba defalarca güncelleme dosyalarını RLİNK2 ye uyumlu hale getirip burada paylaştım ve elbette önce kendi aracımda kullandım. paylaşımlarım önceki postlarda mevcut. o güncellemelerin hiç birinde sıkıntı olmadı yüklediğim haritalar neyse o yüklendi. 2020.03, 2020.07 vs... ancak bu kez ilk defa başıma şöyle bir şey geldi yüklemeyi yapıyorum, harita sürümlerini kontrol ettiğimde daha önce son yüklediğim Türkiye 2020/07 görünüyor, sizin hazırladığınızı yükledim, kendim hazırladım yükledim ama değişen bir şey yok, Türkiye 2020/10 görünmesi gerekirken 2020/07 görünüyor. acaba siz kontrol ettiniz mi sizde nasıl? kontrol etmediyseniz bi kontrol edip sonucu paylaşır mısınız..

Merhaba,
Sürüm bilgilerine baktım ama sizin belirttiğiniz şekilde göremedim, Tam olarak hangi menüden baktığınızı söylerseniz kontrol edebilirim.

Navigasyon menüsüne tıklayınca açılan bölümde ayarlar, harita, sesler uyarılar vs olacak. O bölümde iken altta bulunan tuşa tıklayınca yardım ve sürüm bilgisi çıkar, sürüme tıkladıktan sonra detay a tıklarsanız kavşak görünümü, önemli yerler, haritalar vs göreceksiniz. Haritalara tıklayınca ülke haritaları karşınıza gelecek aşağı kaydırarak Türkiye haritasını görünce versiyonunu da görmüş olacaksınız.

Kemal Hocam bende buradan 2020.q4 haritasını yükledim, ayrıntılarda, başarsoft 2020.10 yazıyor...

Öyleyse yarın bir daha deneyeyim. Sistemsel birşey herhalde.

Merhaba
Sorunsuz yükledim, evet hepsi mevcut.

Hocam Q3 versiyonunda büyükşehirlerdeki neredeyse her binanın 3D modellemesi vardı (Örneğin hali hazırda oturmakta olduğum binanın dahi). Sizin kurulum için uygun hale getirdiğiniz dosyayı kurduğumda yalnızca önemli binaların (Atakule AVM, Armada AVM, gibi) 3D modellemesi var gözüküyor. Önceki sürümde ise hız kameraları yoktu, sizin paylaşmış olduğunuz yeni sürümde mevcut yani iki sürümünde kendisine göre artıları var. Bu artıları Q4 üzerinde bir araya getirmek mümkün müdür, yani hem binaların 3D çizimleri hem de hız kameralarının bir arada olması. Kusura bakmayın dosya işlerinden pek anlamıyorum.

emeğine ilgine teşekkür ederim. Paylaşmış olduğun igo 2020.q4 indirdim önce baştaki crack işlemini sonra haritayı yükledim. Çalıştı fakat hala üstten abonelik yenile çıkıyor çıkmaması lazım değil mi ??
Merhaba.
Abonelik yenile yazısını sistem üzerinden kapatabilirsiniz.Harita ile direk alakası yok.Eğer kapatamazsanız bir süre daha devam edip kapanacaktır.

sistem üzerinden kapatmayı bilmiyorum ona bir bakıyım.

teşekkür ederim.

Merhaba.
Abonelik yenile yazısını sistem üzerinden kapatabilirsiniz.Harita ile direk alakası yok.Eğer kapatamazsanız bir süre daha devam edip kapanacaktır.

Geri