R-link2 navigasyon harita ücretsiz güncelleme

Sevgili Üstadlarım, bilgi paylaşımı için çok teşekkür ederim. Ben tecrübelerinize dayanarak sizlerden aşağıdaki konularda bilginizi rica ediyorum:
1. Speedcam dosyası olarak, Igo Here tarafından yayınlananı mı yoksa turkeyforum sitesindeki txt uzantılı olanı mı tavsiye edersiniz. Doğruluk, kapsam ve sayı olarak.
2. Güncelleme yaparken Başarsoft trafik dosyasını (tmf) yükleyerek kullanan oldu mu? Kullanılabiliyor mu? Yüklersek sıkıntı olur mu?
Teşekkür ederim.

Ben her ikisini de defalarca yükledim. TXT olanlara edit yapıp, orada olmayanlara da ekleme yapabiliyorsunuz. Ancak here radar dosyaları çok daha kapsamlı.txt 'de olmayan birçok radarın olduğunu tespit ettim.

Befe Üstadım, çok teşekkürler speedcam hakkındaki bilgilendirmen için. Bende onu kullanayım o zaman. Peki canlı trafik uygulaması hakkında bilgin var mı? Daha önce senin bir videonu izlemiştim, ama o rlink2 tomtom trafik ile ilgiliydi galiba.

Befe Üstadım, çok teşekkürler speedcam hakkındaki bilgilendirmen için. Bende onu kullanayım o zaman. Peki canlı trafik uygulaması hakkında bilgin var mı? Daha önce senin bir videonu izlemiştim, ama o rlink2 tomtom trafik ile ilgiliydi galiba.
Rica ederim.Benim canlı trafik ve internet aboneliğim bittiği için maalesef hiç deneyemedim bunda nasıl çalışır diye.Ama bir arkadaşın arabasında here ile çalışıyordu.Bir de renault canlı trafik ve internet tabanlı diğer uygulamaları kapattı diye biliyorum.Aboneliğiniz varsa kontrol edebilirsiniz belki.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim Befe Üstadım. Benim de canlı trafik aboneliğim yok. Gerekde duyarmıyım bilmiyorum. Bir de yabancı sitelerde araştırayım bakalım. Birşey bulursam paylaşırım.

Merhaba,
Öncelikle bilgiler için teşekkürler.Megane 4 sedan icon araç için Yazılım sürümü : 3.3.16.981 , ön yükleyici sürümü 5276
indirilecek dosyada adında mm2014_upgrade_igo_3.3.16.980_mod .zip yazıyor.
Güncel olan dosya bu mudur ?

Son düzenleme:
Herkese merhaba konu içeriğini ayrıntılı okumadım öncelikle bunu belirtmek istedim. aracım megane 4 r-link2 versiyonu 7.0.24.166 navigasyon versiyonu mm2014 9.12.138.703531 tomtom şimdi ben açılıştaki dosyaları indirim yüklesem sıkıntı olur mu ?
çalışır mı ? başarsoft- igo- tomtom gibi birbirinden farklı sürümleri okumuştum forumda o yüzden terettüt de kaldım.

Merhaba,
Öncelikle bilgiler için teşekkürler.Megane 4 sedan icon araç için Yazılım sürümü : 3.3.16.981 , ön yükleyici sürümü 5276
indirilecek dosyada adında mm2014_upgrade_igo_3.3.16.980_mod .zip yazıyor.
Güncel olan dosya bu mudur ?

Merhaba. O dosya harita sistemine crack atmak için gerekli dosyadır.
Bu crack işlemi yapıldıktan sonra crack'li harita kullanabilirsiniz.
Ama öncesinde bir yerde orjinal haritayı elinizde tutmanızı tavsiye ederim.Geri dönmek isterseniz sıkıntı yaşamamak için orjinal haritayı da indirmiş olmanızı öneririm.

Herkese merhaba konu içeriğini ayrıntılı okumadım öncelikle bunu belirtmek istedim. aracım megane 4 r-link2 versiyonu 7.0.24.166 navigasyon versiyonu mm2014 9.12.138.703531 tomtom şimdi ben açılıştaki dosyaları indirim yüklesem sıkıntı olur mu ?
çalışır mı ? başarsoft- igo- tomtom gibi birbirinden farklı sürümleri okumuştum forumda o yüzden terettüt de kaldım.

Aynı şey sizin için de geçerli.Orjinal haritanızı mutlaka bir yerde saklayın. Önce crack (7.0.24.166 uyumlu olanı) işlemi yapmanız lazım. Sonra igo veya başarsoft'tan birini seçebilirsiniz.

Aynı şey sizin için de geçerli.Orjinal haritanızı mutlaka bir yerde saklayın. Önce crack (7.0.24.166 uyumlu olanı) işlemi yapmanız lazım. Sonra igo veya başarsoft'tan birini seçebilirsiniz.

orjinal harita r-link 2 toolbox dan indirdiğimiz map of europe haritası değil mi ??

Evet.O'dur.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri