R-link2 navigasyon harita ücretsiz güncelleme

Merhaba
sku creator programı ile youtube videolarını izleyerek Başarısoft 2020.10 Q4 haritsı ve ilave olarak ,Türkiye Speedcam -2020-10-04 dosyalarını ekleyip Rlink2 için oluşturdum.
Yarın kendi aracımda deneyeceğim. sonuçları yazarım.

Edit: Aracıma sorunsuz şekilde yükledim. Trafik olayları ve speedcam çalıştığını görüntüledim.

Sorumluluk yükleyen kişiye aittir.

Başarısoft 2020.10 Q4 + Speedcam 2020.10.04 indirmek için tıklayınız.
tflag.gif

Son düzenleme:
Hocam deneme imkanınız oldu mu? bu harita paketinin içerisinde 3D binalar ile poiler mevcut mudur? şimdiden teşekkür ederim...

Merhaba
sku creator programı ile youtube videolarını izleyerek Başarısoft 2020.10 Q4 haritsı ve ilave olarak ,Türkiye Speedcam -2020-10-04 dosyalarını ekleyip Rlink2 için oluşturdum.
Yarın kendi aracımda deneyeceğim. sonuçları yazarım.

Edit: Aracıma sorunsuz şekilde yükledim. Trafik olayları ve speedcam çalıştığını görüntüledim.

Sorumluluk yükleyen kişiye aittir.

Başarısoft 2020.10 Q4 + Speedcam 2020.10.04 indirmek için tıklayınız.
tflag.gif

Hocam, çok teşekkür ederim, eline sağlık,
yarın yükleyeceğim, aracımda here 2020.Q4 harita vardı, başarsoftun haritasının daha ayrıntılı ve detaylı olduğunu düşünüyorum, tekrardan teşekkürler...
Merhaba
Sorunsuz yükledim, evet hepsi mevcut.

Bu dün paketi yüklerken sadece dosyayı usb ile araca takacağız doğru mu anladım? Crack ve yeni harita yükleme yapmıştım daha önce.

Megane 4 Hatchback 20016 1.5 Dci 110 Hp Manuel

Bu dün paketi yüklerken sadece dosyayı usb ile araca takacağız doğru mu anladım? Crack ve yeni harita yükleme yapmıştım daha önce.

Megane 4 Hatchback 20016 1.5 Dci 110 Hp Manuel
Evet Kerim Bey. Sadece R-LINK klasörü içerisindeki yeni crackli harita dosyasını fat 32 ile biçimlendirilmiş max 32 gb usb'ye kopyalayıp motor çalışırken arabaya takacaksınız.

Hocam merhaba, bugün haritayı yükledim, teşekkürler, bundan önce yine başarsoft 2020.Q2 ve here 2020.Q4 yüklediğimde 3D binalar mevcuttu, bunda göremedim, ilave etme şansımız varmıdır?
Merhaba
Sorunsuz yükledim, evet hepsi mevcut.

Sevgili Üstadlarım, bilgi paylaşımı için çok teşekkür ederim. Ben tecrübelerinize dayanarak sizlerden aşağıdaki konularda bilginizi rica ediyorum:
1. Speedcam dosyası olarak, Igo Here tarafından yayınlananı mı yoksa turkeyforum sitesindeki txt uzantılı olanı mı tavsiye edersiniz. Doğruluk, kapsam ve sayı olarak.
2. Güncelleme yaparken Başarsoft trafik dosyasını (tmf) yükleyerek kullanan oldu mu? Kullanılabiliyor mu? Yüklersek sıkıntı olur mu?
Teşekkür ederim.

Geri