R-link2 navigasyon harita ücretsiz güncelleme

Kurabilirsiniz. İlave bir şeye ihtiyaç yok.

Rica ederim.

merhaba talisman için orjinal harita nereden bulabilirim şuan aracım v7 de craklı harita kullanıyorum bunda sıkıntı yok sistemi v8 e yükseltme sonrasında v9 yükseltmek istiyorum ama orjinal haritam olmadığı için yüklerken hata veriyor.

crack dosyasını kaldırıyorum orj navi dosyasını yüklüyorum ama harita rlink storeden inmiyor haritayı yükleyipte sistem güncellemesini başlatamıyorum :(

eski sahibi en son 2018 haritası almış v1406 rlink tool kurulu imzalı usb takılı ama indirme başlamıyor. varmıdır bir püf noktası hem türkçe rlink storede hemde ingilizce global rlink storede denedim olmadı
7pt7kqv.jpg
[/URL][/IMG]
bhwr0zw.jpg
[/URL][/IMG]

merhaba talisman için orjinal harita nereden bulabilirim şuan aracım v7 de craklı harita kullanıyorum bunda sıkıntı yok sistemi v8 e yükseltme sonrasında v9 yükseltmek istiyorum ama orjinal haritam olmadığı için yüklerken hata veriyor.

crack dosyasını kaldırıyorum orj navi dosyasını yüklüyorum ama harita rlink storeden inmiyor haritayı yükleyipte sistem güncellemesini başlatamıyorum :(

eski sahibi en son 2018 haritası almış v1406 rlink tool kurulu imzalı usb takılı ama indirme başlamıyor. varmıdır bir püf noktası hem türkçe rlink storede hemde ingilizce global rlink storede denedim olmadı
7pt7kqv.jpg
[/URL][/IMG]
bhwr0zw.jpg
[/URL][/IMG]

Rlink üzerinden uyelik olusturarak ücretli olarak satın alabilirsiniz. Ama gereksiz şekilde pahalı satılıyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben Here 2020.Q4 dosyası içerisinde olanı kullandım.2020.q2'de de aynısını yapmıştım.Hatay'a kadar gittim ve sabit radar+ kameraların hemen hemen eksiksiz olduğunu gördüm.
Here spc dosyalarını kullanmadan önce yaklaşık 1 yıl ben de txt dosyalarından radar dosyası yaparak kullandım aracımda.Ama bu daha kullanışlı geldi bana.

Befe Üstadım, birşey dikkatimi çekti. Kendi oluşturduğum speedcam dosyalarını her navigasyonu güncelleyip yüklediğimde, sanki her seferinde kameralar ilave oluyor ama eskiler kalkmıyor. Aynı noktada aynı koordinatta birkaç kamera görünüyor. Rlink ekranını resetledim yine değişmedi. Ben mi bir yerde hata yapıyorum acaba. Komple eskiye dönüp tekrar mı sıfırdan yükleyeyim mi diye düşünüyorum. Yardımlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.

Merhaba.
Radar dosyaları eklediğimizde haklısınız, eskiler silinmiyor ve yeniler ekleniyor. Ben radar dosyası yaparken, konumunu bildiğim bir radar satırını çıkarıp öyle denemiştim. Ancak çıkardığım radar aynı mevkide görünmeye devam ediyordu. Orjinal haritaya dönüp yeniden crack yapmak işe yaraması lazım.

Teşekkür ederim. Artık yeni güncelleme yaparken resetler öyle yaparım.

Merhaba Başarısoft 2020.10 Q4 haritası çıkmış sanırım, link varsa paylaşabilir misiniz. Ben radarları görebilmek için ne yapmalıyım hangi ayarı açmalıyım yardımcı olabilir misiniz.

Geri