Mesajı şimdi gördüm akşama yanıtlarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
http://www.renaultfanclub.com/renau...creator-ile-rlink-2-go-harita-guncelleme.html bu postta sku creator kullanımı ve download linki var. android, ios telefonlar için yada win C sistemli cihazlar için(hangisi için olduğu hiç farketmez) igo programı haritalarını buluyorsun (başarsoft, here, nawtek farketmez) bulduğun harita dosyalarını content klasöründe topluyorsun, fbl, fda, vs uzantılı dosyalar, indirdiğin haritalarda varsa content klasörü dışında olan dosyalar lazım değil. daha sonra sku creatorü açıp linkte anlatıldığı gibi bulduğun haritaları içeren content klasörünü seçip, çalıştırıyorsun ve md5, stm uzantılı dosyalar elde ediyorsun.. elde ettiğin o dosyaları R-LINK klasörüne atıp araca yüklüyorsun.. umarım yeterli netlikte anlatmışımdır, takıldığın yerde sorabilirsin
Kemalu üstadım, speedcam dosyasını txt uzantılı bulduğumuzda bunu doğrudan speedcam klasörü içine atıyor muyuz? yoksa spc uzantılı hale çevirmemiz gerekiyor mu? Ben mesela tespit ettiğim veya edilmiş güncel radar dosyası bulursam txt uzantılı olana kolayca ekleyebilirim, o yüzden soruyorum. Teşekkürler.
Arkadaşlar, SKU Creator programında "R Link2 Parmakizi" kısmını kullanarak sku dosya oluşturan var mı acaba?
Hocam elinize sağlık 2020.Q2 haritasını yükledim yaptığınız paylaşım için teşekkür ediyorum. Navigasyon ayarlarında radar uyarılarını açamadım çünkü ayarlar menüsünde bende öyle bir seçenek yok. Hani yanlış bir şeyler yapmadıysam?Arkadaşlar R-LINK e uyumlu hale getirdiğim hazır 2020/Q2 haritası linki https://mega.nz/folder/hdoHCbJS#hY0vGFDwdMkQmc3Gkq4Fug içeriğinde building (3 boyutlu binalar), map (harita), phoneme (ses düzenleme), poi (avm, akaryakıt istasyonu, hastane vs), speedcam (hız radarı) dosyaları mevcut. ilk kez kullanacaklar için: navigasyon menüsünden ayarları açarak radarları aktif hale getirebilirsiniz. tmc dosyaları koymadım çünkü benim sistemde var olan tmc dosyaları (anlık trafik verisi) çalışıyor o nedenle gerek duymadım, globalcfg dosyası da koymadım var olan yetiyor yeni konulacağın garantisi yok, navigasyon sistemi kararsız olabilir.. (bu açıklamaları sku creator kullanarak kendisi dosya oluşturmak isteyenler için yaptım) bir not daha bu güncelleme için daha önce hiç güncelleme yapmadıysanız önceki postlarda açıklanan cracklama işlemini yapmalısınız. daha önce crack yaptıysanız her güncellemede tekrar crack yapmaya gerek yoktur..
Navigasyon görüntüsünü tıklayın tam ekran olsun, navigasyon yazan yere tıklayın ayarlarda yada harita ayarlarında uyarılar hız uyarıları gibi bir menü olacak orada mobil uyarı sabit radar ortalama hız uyarısı gibi seçenekler var onların hepsini tek tek aç görsel ve sesli olarak işaretle.Hocam elinize sağlık 2020.Q2 haritasını yükledim yaptığınız paylaşım için teşekkür ediyorum. Navigasyon ayarlarında radar uyarılarını açamadım çünkü ayarlar menüsünde bende öyle bir seçenek yok. Hani yanlış bir şeyler yapmadıysam?
Teşekkür ederim. Dediğiniz adımları buldum ve uyguladım. Sağolun.Navigasyon görüntüsünü tıklayın tam ekran olsun, navigasyon yazan yere tıklayın ayarlarda yada harita ayarlarında uyarılar hız uyarıları gibi bir menü olacak orada mobil uyarı sabit radar ortalama hız uyarısı gibi seçenekler var onların hepsini tek tek aç görsel ve sesli olarak işaretle.