R-link2 navigasyon harita ücretsiz güncelleme

Mesajı şimdi gördüm akşama yanıtlarım

http://www.renaultfanclub.com/renau...creator-ile-rlink-2-go-harita-guncelleme.html bu postta sku creator kullanımı ve download linki var. android, ios telefonlar için yada win C sistemli cihazlar için(hangisi için olduğu hiç farketmez) igo programı haritalarını buluyorsun (başarsoft, here, nawtek farketmez) bulduğun harita dosyalarını content klasöründe topluyorsun, fbl, fda, vs uzantılı dosyalar, indirdiğin haritalarda varsa content klasörü dışında olan dosyalar lazım değil. daha sonra sku creatorü açıp linkte anlatıldığı gibi bulduğun haritaları içeren content klasörünü seçip, çalıştırıyorsun ve md5, stm uzantılı dosyalar elde ediyorsun.. elde ettiğin o dosyaları R-LINK klasörüne atıp araca yüklüyorsun.. umarım yeterli netlikte anlatmışımdır, takıldığın yerde sorabilirsin

http://www.renaultfanclub.com/renau...creator-ile-rlink-2-go-harita-guncelleme.html bu postta sku creator kullanımı ve download linki var. android, ios telefonlar için yada win C sistemli cihazlar için(hangisi için olduğu hiç farketmez) igo programı haritalarını buluyorsun (başarsoft, here, nawtek farketmez) bulduğun harita dosyalarını content klasöründe topluyorsun, fbl, fda, vs uzantılı dosyalar, indirdiğin haritalarda varsa content klasörü dışında olan dosyalar lazım değil. daha sonra sku creatorü açıp linkte anlatıldığı gibi bulduğun haritaları içeren content klasörünü seçip, çalıştırıyorsun ve md5, stm uzantılı dosyalar elde ediyorsun.. elde ettiğin o dosyaları R-LINK klasörüne atıp araca yüklüyorsun.. umarım yeterli netlikte anlatmışımdır, takıldığın yerde sorabilirsin

Kemalu üstadım, speedcam dosyasını txt uzantılı bulduğumuzda bunu doğrudan speedcam klasörü içine atıyor muyuz? yoksa spc uzantılı hale çevirmemiz gerekiyor mu? Ben mesela tespit ettiğim veya edilmiş güncel radar dosyası bulursam txt uzantılı olana kolayca ekleyebilirim, o yüzden soruyorum. Teşekkürler.

Kemalu üstadım, speedcam dosyasını txt uzantılı bulduğumuzda bunu doğrudan speedcam klasörü içine atıyor muyuz? yoksa spc uzantılı hale çevirmemiz gerekiyor mu? Ben mesela tespit ettiğim veya edilmiş güncel radar dosyası bulursam txt uzantılı olana kolayca ekleyebilirim, o yüzden soruyorum. Teşekkürler.

sku creator programı açıklamasında da var txt veya spc farketmez ikisi de olur. sku creator ile .....sku, .....sku.md5, .....sku.stm uzantılı dosyalar oluşuyor yani building, map, phoneme, poi, speedcam klasörlerinin içeriği çıplak olarak kalmıyor sku dosyası olarak derleniyor ve R-LINK e o şekilde yükleniyor, demek istediğim txt uzantılı speedcam dosyası üzerinde istediğin değişikliği yaparsın ve o şekilde sku dosyası oluşturur ve araca yüklersin ancak bir süre sonra eklemek istediğin bir radar noktası farkettin diyelim, bunu txt dosyasında düzenleyip araca öylece yükleyemezsin, tekrar sku creatör ile işlemleri baştan yapman gerekir. telefonlarda kullandığımız igo programında dediğin gibi bulduğumuz yeni radar dosyasını veya kendi düzenlediğimizi speedcam klasörüne atıyoruz iş bitiyor ama R-LINK sisteminde malesef bir değişiklik, düzenleme sözkonusu olduğunda dosyaları sku creatör ile derlememiz gerek..

Arkadaşlar, SKU Creator programında "R Link2 Parmakizi" kısmını kullanarak sku dosya oluşturan var mı acaba?

Arkadaşlar, SKU Creator programında "R Link2 Parmakizi" kısmını kullanarak sku dosya oluşturan var mı acaba?

Parmak izi kısmı ile aracındaki yüklü dosyaları kullanarak sku dosyası oluşturabilir ve onu başka araca yükleyebilirsin. Yani aracında bulunan yüklü dosyaları derlemeye yarıyor

Arkadaşlar R-LINK e uyumlu hale getirdiğim hazır 2020/Q2 haritası linki https://mega.nz/folder/hdoHCbJS#hY0vGFDwdMkQmc3Gkq4Fug içeriğinde building (3 boyutlu binalar), map (harita), phoneme (ses düzenleme), poi (avm, akaryakıt istasyonu, hastane vs), speedcam (hız radarı) dosyaları mevcut. ilk kez kullanacaklar için: navigasyon menüsünden ayarları açarak radarları aktif hale getirebilirsiniz. tmc dosyaları koymadım çünkü benim sistemde var olan tmc dosyaları (anlık trafik verisi) çalışıyor o nedenle gerek duymadım, globalcfg dosyası da koymadım var olan yetiyor yeni konulacağın garantisi yok, navigasyon sistemi kararsız olabilir.. (bu açıklamaları sku creator kullanarak kendisi dosya oluşturmak isteyenler için yaptım) bir not daha bu güncelleme için daha önce hiç güncelleme yapmadıysanız önceki postlarda açıklanan cracklama işlemini yapmalısınız. daha önce crack yaptıysanız her güncellemede tekrar crack yapmaya gerek yoktur..
Hocam elinize sağlık 2020.Q2 haritasını yükledim yaptığınız paylaşım için teşekkür ediyorum. Navigasyon ayarlarında radar uyarılarını açamadım çünkü ayarlar menüsünde bende öyle bir seçenek yok. Hani yanlış bir şeyler yapmadıysam?

Hocam elinize sağlık 2020.Q2 haritasını yükledim yaptığınız paylaşım için teşekkür ediyorum. Navigasyon ayarlarında radar uyarılarını açamadım çünkü ayarlar menüsünde bende öyle bir seçenek yok. Hani yanlış bir şeyler yapmadıysam?
Navigasyon görüntüsünü tıklayın tam ekran olsun, navigasyon yazan yere tıklayın ayarlarda yada harita ayarlarında uyarılar hız uyarıları gibi bir menü olacak orada mobil uyarı sabit radar ortalama hız uyarısı gibi seçenekler var onların hepsini tek tek aç görsel ve sesli olarak işaretle.

rlink 2 versiyon 9
Azerbaycan haritası varsa paylaşır mısınız?
teşekkür ederim.

Navigasyon görüntüsünü tıklayın tam ekran olsun, navigasyon yazan yere tıklayın ayarlarda yada harita ayarlarında uyarılar hız uyarıları gibi bir menü olacak orada mobil uyarı sabit radar ortalama hız uyarısı gibi seçenekler var onların hepsini tek tek aç görsel ve sesli olarak işaretle.
Teşekkür ederim. Dediğiniz adımları buldum ve uyguladım. Sağolun.

Geri