R-link2 navigasyon harita ücretsiz güncelleme

Başarsoft un 2020.Q2 haritası henüz yok, var olan 2020.03 yani Q1. Ama siz derseniz ki başarsoftun 2020.03 haritası here 2020.06 (Q2) den daha iyi daha güncel, onu hallederim, ayrıca tomtomun da 2020.Q2 si var onu da inceleyebiliriz.
Üstadım merhaba. Ben başarsoftun haritasını daha çok beğeniyorum. Tabiki tercih meselesi. Onu R-LİNK'e uyumlu hale getirirseniz çok seninirim.

Üstadım merhaba. Ben başarsoftun haritasını daha çok beğeniyorum. Tabiki tercih meselesi. Onu R-LİNK'e uyumlu hale getirirseniz çok seninirim.

Tmm müsait olunca hallederim.

Üstadım daha müsait olamadınız mı. Yoksa unuttunuz mu.

Unutmadım, bugün torunun ameliyatı vardı. İlgilenemedim anca ara ara mobil internette gezinmeye fırsat buluyorum. Pc başına geçemedim

Unutmadım, bugün torunun ameliyatı vardı. İlgilenemedim anca ara ara mobil internette gezinmeye fırsat buluyorum. Pc başına geçemedim
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Üstadım çok teşekkür ederim. Önceden HERE yüklüydü. Şimdi bu R-LINK klasörünü biçimlendirilmiş flasha atıp araca takıp yüklüyor muyuz.(HERE'nin üzerine mi yüklüyoruz). Speedcam dosyası da mevcut mu üstadım.

Daha önce here de speedcam vardı o yüzden tekrar koymadım. Aynen dediğin gibi Flasha at yükle, dosya adları aynı olduğu için üzerine yazacak, hem here hem basarsoft olmayacak. (bu arada isteğin için teşekkür ederim sayende basarsoft haritasını denedim inceledim ve hereye göre (basarsoft bir versiyon geriden gelmesine rağmen) daha güncel olduğunu gördüm :)

Daha önce here de speedcam vardı o yüzden tekrar koymadım. Aynen dediğin gibi Flasha at yükle, dosya adları aynı olduğu için üzerine yazacak, hem here hem basarsoft olmayacak. (bu arada isteğin için teşekkür ederim sayende basarsoft haritasını denedim inceledim ve hereye göre (basarsoft bir versiyon geriden gelmesine rağmen) daha güncel olduğunu gördüm :)
Herşey için çok teşekkür ederim üstadım. Görüşmek üzere iyi geceler...

Geri