Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çeşitli harita sağlayıcı firmalar var, bunlardan biri tomtom, bir diğeri here, bir diğeri topmap(başarsoft) haritamızı güncellemek istediğimizde araştırıyoruz en yeni çıkanı kullanıyoruz (telefonda da böyle) dolayısıyla bazen elimize here nin bazen tomtomun haritaları geçiyor. Olay budur..
Öncelikle merhaba.Megane 4 ailesine yeni katıldım ve bilgim zayıf bu yüzden kusura bakmayın.
Sorunum şu şekilde: 2016 1.5 icon aracımın rlink versiyonu 3.3.15.411
Navigsyon ise: 27 nisan 2016 ekstra içerik yok.
2.el olarak aldığım aracımın navigasyonunu güncellemek için listedeki rlink versiyonlarından farklı kalıyor. Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim yardım alabilir miyim? Bu arada aracı 2.el olarak aldım. Eski sahibi sadece binmiş servise hiç güncelleme yapmamış.
Başarsoft un 2020.Q2 haritası henüz yok, var olan 2020.03 yani Q1. Ama siz derseniz ki başarsoftun 2020.03 haritası here 2020.06 (Q2) den daha iyi daha güncel, onu hallederim, ayrıca tomtomun da 2020.Q2 si var onu da inceleyebiliriz.
R-Link sistemi IGO uygulamasını kullanıyor, ancak tomtom da igo için harita sağlıyor. Olay bu. Geçenlerde telefonumda yüklü navigasyonda karşılaştırma yaptım, ülkemiz için en ideali başarsoft haritası here ve tomtom haritaları maalesef sınıfta kaldı.
Öncelikle merhaba.Megane 4 ailesine yeni katıldım ve bilgim zayıf bu yüzden kusura bakmayın.
Sorunum şu şekilde: 2016 1.5 icon aracımın rlink versiyonu 3.3.15.411
Navigsyon ise: 27 nisan 2016 ekstra içerik yok.
2.el olarak aldığım aracımın navigasyonunu güncellemek için listedeki rlink versiyonlarından farklı kalıyor. Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim yardım alabilir miyim? Bu arada aracı 2.el olarak aldım. Eski sahibi sadece binmiş servise hiç güncelleme yapmamış.
İlk başlarda rlink versiyonlarına göre (3.3 - 7- 8..) nasıl crack yapılacağı anlatılıyor, o yönergeleri uygulayıp ardından en son yayınladığımız güncel haritaları yükleyebilirsiniz.