R-link2 navigasyon harita ücretsiz güncelleme

mrb daha önce gene bu sayfadan 2019.06 haritasını yükeldim sorunsuz kullanıyorum. şimdi baktım 2020 q2 sürümü gelmiş. onu da yükleyeceğim ama bu sayfada bir kaç farklı link paylaşılmış. siz de bir düzenlemeler yapıp paylaştım diyorsunuz. hangisini indirmem lazım acaba?

Alıntı yaptığınız son mesajdaki link hazır dosyalar. Sadece rlink klasörüne koyun yükleyin.

Hocam öncelikle yaptığınız paylaşımlar için teşekkür ediyorum,
ilk defa harita güncellemesi yapacağım, mevcut haritam 06.2017, öncelikle ilk sayfadaki uygun crack ve sonrasında sizin 06.2020 harita değil mi? flash belleğe dosya kopyalarken zipli haliyle mi kopyalayacağımi zipten çıkartıp mı?

Arkadaşlar R-LINK e uyumlu hale getirdiğim hazır 2020/Q2 haritası linki https://mega.nz/folder/hdoHCbJS#hY0vGFDwdMkQmc3Gkq4Fug içeriğinde building (3 boyutlu binalar), map (harita), phoneme (ses düzenleme), poi (avm, akaryakıt istasyonu, hastane vs), speedcam (hız radarı) dosyaları mevcut. ilk kez kullanacaklar için: navigasyon menüsünden ayarları açarak radarları aktif hale getirebilirsiniz. tmc dosyaları koymadım çünkü benim sistemde var olan tmc dosyaları (anlık trafik verisi) çalışıyor o nedenle gerek duymadım, globalcfg dosyası da koymadım var olan yetiyor yeni konulacağın garantisi yok, navigasyon sistemi kararsız olabilir.. (bu açıklamaları sku creator kullanarak kendisi dosya oluşturmak isteyenler için yaptım) bir not daha bu güncelleme için daha önce hiç güncelleme yapmadıysanız önceki postlarda açıklanan cracklama işlemini yapmalısınız. daha önce crack yaptıysanız her güncellemede tekrar crack yapmaya gerek yoktur..

Hocam merhaba,
Benim araçta 7.0.24.166 R Link sürümü var, #1 nolu mesajda bu sürüm için crack dosyası olarak verilen linkte “mm2014_upgrade_igo_7.0.24.130_mod .zip” adı altında 63,6 mb.lik bir dosya var,
Yine #44 nolu mesajda bu sürüm için “mm2014_upgrade_igo_70241xx_patched .zip” adı altında 45,3 mb. Lik bir crack dosyası var,
Benim hangi mesajdaki crack dosyasını kullanmak gerekir? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar R-LINK e uyumlu hale getirdiğim hazır 2020/Q2 haritası linki https://mega.nz/folder/hdoHCbJS#hY0vGFDwdMkQmc3Gkq4Fug içeriğinde building (3 boyutlu binalar), map (harita), phoneme (ses düzenleme), poi (avm, akaryakıt istasyonu, hastane vs), speedcam (hız radarı) dosyaları mevcut. ilk kez kullanacaklar için: navigasyon menüsünden ayarları açarak radarları aktif hale getirebilirsiniz. tmc dosyaları koymadım çünkü benim sistemde var olan tmc dosyaları (anlık trafik verisi) çalışıyor o nedenle gerek duymadım, globalcfg dosyası da koymadım var olan yetiyor yeni konulacağın garantisi yok, navigasyon sistemi kararsız olabilir.. (bu açıklamaları sku creator kullanarak kendisi dosya oluşturmak isteyenler için yaptım) bir not daha bu güncelleme için daha önce hiç güncelleme yapmadıysanız önceki postlarda açıklanan cracklama işlemini yapmalısınız. daha önce crack yaptıysanız her güncellemede tekrar crack yapmaya gerek yoktur..

Hocam merhaba,
Benim araçta 7.0.24.166 R Link sürümü var, #1 nolu mesajda bu sürüm için crack dosyası olarak verilen linkte “mm2014_upgrade_igo_7.0.24.130_mod .zip” adı altında 63,6 mb.lik bir dosya var,
Yine #44 nolu mesajda bu sürüm için “mm2014_upgrade_igo_70241xx_patched .zip” adı altında 45,3 mb. Lik bir crack dosyası var,
Benim hangi mesajdaki crack dosyasını kullanmak gerekir? Şimdiden teşekkür ediyorum.

ben 1 nolu mesajdakicrack dosyasını kullanıyorum. orada açıklandığı gibi crack dosyasını zipten çıkar ve R-LINK adında bir klasör oluşturup onun içine at. (1 nolu mesajda detaylı anlatılmış) crack yüklemesini yaptıktan sonra 2020/Q2 harita dosyalarını verdiğim linkten indir ve onları yine R-LINK klasörüne at ve yüklemeye geç. (crack yapıp harita yükleme aşamasına geçince R-LINK klasörü içinde crack dosyası olmasın sadece 2020/Q2 ye ait dosyalar)

ben 1 nolu mesajdakicrack dosyasını kullanıyorum. orada açıklandığı gibi crack dosyasını zipten çıkar ve R-LINK adında bir klasör oluşturup onun içine at. (1 nolu mesajda detaylı anlatılmış) crack yüklemesini yaptıktan sonra 2020/Q2 harita dosyalarını verdiğim linkten indir ve onları yine R-LINK klasörüne at ve yüklemeye geç. (crack yapıp harita yükleme aşamasına geçince R-LINK klasörü içinde crack dosyası olmasın sadece 2020/Q2 ye ait dosyalar)

Arkadaşlar,

Olay çok basit zor zannetmeyin.

Öncelikle 2 adet flash disk ile yaptığımı belirteyim.
1. Flash disk içine R-LINK klasörü oluşturup, 1. sayfadaki ilgili sürümünüze ait crack dosyasını oluşturduğunuz R-LINK klasörüne atın.
2. Flash disk içine yine R-LINK klasörü oluşturup indirdiğiniz 2020/Q2 haritasını atın.

Sırayla;
Önce 1. flashı takıp yönergeleri izleyin. Crack işlemi bitince ekran kendini kapatıp açacak. Akabinde 2. flash diski takıp yönergeleri izleyin. 2020/Q2 küçük boyutlu olduğundan "Ekran yakalşık 35 dk sürecek diyor" en fazla 3 dakikada işlem tamam.

Siz bunu tek flash ile de yapabilrsiniz ancak ben pc ile aracı yan yana getiremediğimden iki flash ile hızlıca çözdüm. Her ihtimale karşı 1. flash 8 GB, 2. Flashı 16 GB kullandım. Ancak boyutlar küçük olduğundan her ikisi de 8 GB yeterli olur gibi.

Kolay gelsin,

Eline sağlık süper olmuş..

Teşekkür Ederim Hocam, elinize sağlık, hallettim :o:o

Teşekkür Ederim Hocam, elinize sağlık, hallettim :o:o

Hallolduğuna sevindim güle güle kullanın. Bu arada navigasyon menüsünde ayarlardan hız uyarılarını açmayı unutmayın kapalıysa radarları göstermez ve uyarmaz.

Aynen Hocam, hız uyarı ayarlarını ve tabela okuma sistemini açmıştım, geçen hafta uzun yola gittim, o kadar rahat ettim ki, hem tabelaları okuyup kendi hızım yüksek ise o hıza düşürüyor, hem de bütün hız kameralarına yaklaşırken uyarıyor, çok çok memnun kaldım, ilk defa bir navigasyonun, google mapsten iyi çalıştığını gördüm, bu arada bende 3 yıl dolmasına rağmen internet bağlantısı devam ediyor, canlı trafik vs. çok güzel çalışıyor...

HallolduÄŸuna sevindim güle güle kullanın. Bu arada navigasyon menüsünde ayarlardan hız uyarılarını açmayı unutmayın kapalıysa radarları göstermez ve uyarmaz.

Geri