- Konuyu Başlatan
Merhaba Sayın Befe Hocam ve değerli forum üyeleri , sayenizde rlink2 de güncel haritaya kavuştum, bu değerli paylaşımlar için öncelikle çok teşekkür ederim.
benim aracım 2017 mayıs üretimli bir kadjar üzerindeki rlink2 doğuştan carplay ve androidauto destekliyor. Şu an versiyon 3'te kendim internet üzerinden güncellemiştim. versiyon 2'de sık sık donma yaşıyordum bu güncelleme sonrasında bu donma sıkıntısı aşıldı. Ankara'da oturuyorum ve buradaki servisler versiyon 7'ye güncelleme konusunda hiç istekli değiller. Benim cihazımın ekranı 7 inç ve klima kumandası ekranda değil zaten. Versiyon 7'ye güncellemez isem neler eksik kalacak onu bilmek istiyorum. Bir de şu var, aracım garanti kapsamında ve 21 temmuz'da garanti bitiyor. Garanti dışı güncellemeler ücretli yapılıyor bildiğim kadarıyla. Bu konuda sizin fikrinizi alayım dedim.
Ve bir de son olarak Crack kaldırma işlem sırasını kendi anladığım kadarıyla teyit etmek için aşağıya listeledim :
1) kaliteli 16gb fat32 formatlı bir usb'yi
önce araca takacağım
2) sonra sizin verdiğiniz linkteki orijinal
"mm2014_upgrade.lgu" dosyasını fat32 formatlı usb'deki rlink klasörünün içine yapıştıracağım
3) ve sonra çalışır durumdaki aracıma takıp orijinal ayarlara dönmesini bekleyeceğim
4) daha sonra rlinkstore'dan 2017 haritasını indirip cihazıma yükleme yapacağım
bir yanlışım eksiğim var ise tamamlarsanız çok sevinirim. İyi ve sağlıklı günler diliyorum.
İşlem sıranız doğru hocam o şekilde crackli harita gitmiş olucak fakat versiyonunuza uygun dosyayı usb belleğe atıyorsunuz
Araç güncelleme benim aracımın garantisi bitmiş olmasına rağmen v7 ye servis ücretsiz yükledi. Tabi araç bakımı sürekli serviste yapıldığından almadılar. Muhtemelen sizin aracınızında bakımları serviste yapılmıştır. Ücret almamaları gerekir.