Captur 1.5 dCi Icon elektrikli Katlanır Ayna Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kafka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracının üretiminde elektrikli katlanır ayna ve park sensörü yokmuş kardeşim, fabrikadan böyle çıkmış aracın, mais i ara istersen...

Şansa bak ya... Neyse, sonradan sökülmüş olmasındansa böylesi daha iyi en azından (Tam Polyannacılık oldu bu da)
En azından Mais bu kusuru bir şekilde kamufle eder umarım...

Şimdi tekrar aradım Mais'i, Bayi'ye dönüş yapmışlar, Bayiden cevap bekleniyormuş, oradan henüz bir cevap gelmediği için de bana henüz dönmemişler. Bu durumda Bayiyi sıkıştırmak en doğru yol olacak galiba.
Akşam iş çıkışı bir uğramak lazım.

icon aldığınıza eminmisiniz? farklı bir paket almış olmayasınız daha uygun fiyatlı diye. elinizde hiç bir belge yokmu aracın ne paket olduğuna dair.

Aracin faturasinda icon kendisi touch peki fiyat farklsrina baktiniz mi odediginuz mebla icon meblasimi boylelik ile fayuradami bir sikinti var yoksa aracdami anlarsiniz

icon aldığınıza eminmisiniz? farklı bir paket almış olmayasınız daha uygun fiyatlı diye. elinizde hiç bir belge yokmu aracın ne paket olduğuna dair.

Faturada 1.5 dCi ICON Start&Stop yazıyor. Zaten yukarıda iç-dış resimlerini de paylaştım. Araç Park sensörü ve elektrikli katlanır ayna dışında tamamiyle icon. Gerçekten çok ilginç bir durum.

Aracı Aralık başında 72 saatlik indirim kampanyasından yararlanarak almıştım ve Icon olarak, Icon fiyatına aldım.

Araç icon İspanya da bu sekilde uretilmis...

Bu durumda bu aracın sözleşme feshini talep edin, aksi takdir de tüketici mahkemesine gideceğinizi belirtin. Size ıcon donanımla bir araç vermeleri, ayrıca kredi ile araç aldıysanız ve yeni araç için yeniden kredi dosyası tanzim edilecek ise onunda masraflarını karşılamaları gerekmektedir.

Geri