Captur 1.5 dCi Icon elektrikli Katlanır Ayna Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kafka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yanlış anlamayın ama icon parası verip touch alıyorsunuz. kimsede kardeşim bu araba icon değil müşteriye ne deriz demiyormu o satış yerinde. bu nasıl bir ahlaktır? ya bilmeden yapılmış ve şansınıza kimse fark etmemiş yada ellerindeki düşük modeli size ambiyane tabirle kaktırmışlar.

Bu iki eksik özellik dışında geri kalan bütün donanımlar Icon gerçi. Satış temsilcisi de şaşırdı ilk gösterdiğimde. İyi niyetli düşünerek onların da fark etmediğine inanmak istiyorum.

Şu teknik karne gelsin hele, o zaman bakarız kokunun çaresine...

Şu teknik karne gelsin hele, o zaman bakarız kokunun çaresine...

Tamam Mustafa Bey, sizden gelecek haberleri sabırsızlıkla bekliyorum.

Yaklaşım radarı- yok (Bu park sensörüyse aracına takılmamış zaten)
Elektrikli dış dikiz aynası 01 yazıyor
Yazıların karakteri bozuk öğleden sonra başka sistemden bakacak arkadaşım.

artık 0 aldıgımız arabaya bile güvenemez hale geldik.

bununla ilgili eski bi olay var belki duyanlar olmuştur,ankara'da bi vatandaş 0 peugeot 207 alıyor,araç sevkiyat sırasında tırdan düşürülüyor,bir güzel boyanıyor cilalanıyor,alıcıya veriliyor.sonra adam 2 3 ay sonra satmak istiyor,tabi ilana koyarken "hatasız-boyasız" diyor,haliyle arabasına güveniyor.gelen alıcıyla beraber kaportacıya götürdükleri zaman arabanın komple boyalı oldugu çıkıyor :)
adam tazminat davası açmıştı ve kazanmıştı zamanında,en az bi 408 parası aldıgını hatırlıyorum.

kesinlikle bu işin peşini bırakmayın hocam..

Yaklaşım radarı- yok (Bu park sensörüyse aracına takılmamış zaten)
Elektrikli dış dikiz aynası 01 yazıyor
Yazıların karakteri bozuk öğleden sonra başka sistemden bakacak arkadaşım.

Teşekkür ederim Mustafa Bey, kesin sonuçlara ulaştığımızda izlenmesi gereken yola ilişkin de fikir alışverişinde bulunabilirsek çok sevinirim. Bugün Renault Mais'i tekrar arasam mı ki ben acaba?

Kesin bilgiler gelsin bakalım ona göre bir yol izlersin, bu ekipmanlar ıcon seviyesinde standart ve senin aracına takılmadan gönderilmişse ayıplı mala girer ve tüketici mahkemesine gitme hakkın doğar, yok bu ekipmanlarla üretilmiş ve sana satılmadan önce bir şekilde üzerinden alınmış sa yine aynı hakkın doğar ve bu durumda iş daha da büyür...

Bugün aslında arabaya kaput filmi, tampon filmi, boya koruma yaptıracaktım. Sırf bu iş yüzünden yarına erteledim. Yaptırmasam mı hiç acaba, arabanın gitmesi gibi bir durum söz konusu olur mu ki? Kafam çok karıştı şimdi ya...

Geri