Clio 4 Icon 1.5 dCi 90 bg S&S (Yıldız Siyahı) ilk izlenimler

Ekli dosyayı görüntüle 9851

Clio 4 ailesine hoşgeldiniz, araçınızı güle, güle kullanın Allah kaza bela vermesin, açıklamalarınız içinde ayrıca teşekkür ederim. Clio 4 ses sistemi konusunda bir çok yazışma yaptım burada arabanın ses sisteminin bizlere lanse edilirken yapılan görsel ve yazılı açıklamaların abartılarından rahatsız olduğumu dile getirmiştim. Arabanızın resimlerini bizlerle paylaşırsanız minnettar kalırım.

Son düzenleme:
Yarın resimleri yükleyeceğim arkadaşlar. Bu arada şu ledler gece de yansa harika olurdu ama ledleri yakınca arka stoplar yanmadığı için gece lede almak tehlikeli olur.

Bayi ile pazarlık konusunda haklısınız ancak peynir ekmek gibi satıyorlarmış (bayinin hemen yanındaki shell'in pompacısından öğrendim) pek taviz vermiyorlar. 1.5 dci 90 s&s Touch paketi (gri) 43bine bıraktılar en son. Ama siyah bambaşka.

aracı çok zorlamamak lazım neme lazım katılıyorum. Yinede kısa süreliğine 160ı devirdim :)

Ekli dosyayı görüntüle 9853Teşekkür ederim şimdi den resimler için, hayırlı olsun, ucuz pahalı her neyse almışsınız artık, gönlünüz hoş ise yüreğinize sindiyse araç, Allah kaza bela vermeden, sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin...

Güzel bir anlatım olmuş
Tek tek değinilmesi güzel olmuş
Güle güle kullanın aracınızı

Biraz kirlettik aracı ama şimdilik idare edin :) Nereye yıkatacağıma daha karar veremedim.

fotoraf2g.jpg

fotoraf3i.jpg

fotoraf4e.jpg

fotoraf1jv.jpg

fotoraf5n.jpg

maasallah gule gule kullanin...

Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Bilgi paylaşımınız için teşekkürler:eyv

sizde benim gibi arka camlar manuel cisiniz anlasılan :) aracınız hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız :eyv

sizde benim gibi arka camlar manuel cisiniz anlasılan :) aracınız hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız :eyv

Manuel candır hocam :)

Eyvallah cümlemize kazasız belasız günler dilerim.

Geri