Captur 1.5 dCi Icon elektrikli Katlanır Ayna Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kafka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar. Bir kaç ay önce yeni almış olduğum Captur aracıma ilişkin donanım problemi ile ilgili bu başlık altında gelişmeleri paylaşmıştım. Aracı satın aldığım bayi ile uzun süren bir mücadele nihayetinde, mayıs ayı itibariyle, eksik donanıma karşılık almış olduğum siyah jantlar ile konuyu kapatmış bulunmaktayım. Buraya yazmadığım süreç içerisinde bu noktaya gelinceye kadar bayi ile o kadar mücadele ettim ki artık buraya detayları yazmak dahi istemiyorum. Belki bilahare yeri geldikçe sizlere aktarırım bu süreci. Bu süreçte destek olan ve tavsiyelerde bulunan bütün forumdaşlara da ayrı ayrı teşekkür ederim...
Siyah jantta iyidir, hayırlı olsun diyelim...:eyv
He bu arada 2 senedir aynaları toplasak 10 kere kapatmamışızdır...:)

Sağol Mustafa Abi, ha tabi bu arada şunu da belirtmek gerek: eski jantlarımı elbette iade etmedim. Kışlıklar beyazlarda takılı, yazlık jantlarım ise siyah oldu. Bu bağlamda kesinlikle elektrikli katlanır aynadan daha iyi oldu bu durum ;)

Bu arada resim eklemeye çalıştım ama sanırım başarılı olamadım. Foruma girmeye girmeye unutmuşuz, nasıl ekleniyordu şu resimler?

Bu da aracın son hali:

Eğer yukarıdaki mesajımda ekediğim fotoyu görebiliyorsanız başardım demektir:)

Siyah jantlarla daha iyi duruyor, eskileri vermeden alman süper olmuş...:eyv

21686d1437508360-captur-1-5-dci-icon-elektrikli-katlanir-ayna-problemi-20150420_191655.jpg

Söylemesi kolay ama anlaşmaya varana kadar ağzımdan burnumdan getirdiler resmen abi... Dediğim gibi anlatmak dahi istemiyorum o günleri.
Arabanın yazın ayrı kışın ayrı bir havası olacak artık, benim için de ortalama 6 ayda bir aracı farklı görmek ayrı bir tecrübe olacak gibi :cool:

Geri