Aracını hangi bayiden aldın ve hangi ildesin kardeşim ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aracını hangi bayiden aldın ve hangi ildesin kardeşim ?
Resimlerde gözüktüğüne göre araç dediğiniz gibi eksik donanımlı. Düğme sanırım tam aşağı dönmüyor. Zaten resimde yok katlanmaya dair. Bunu bayi ile tekrar bir görüşün derim. Birazda sert çıkın bence. Hatta satış temsilcisi yine takmazsa. Bayinin sahibi ile görüşün. Oda olmadı tekrar Mais ile irtibata geçin derim. Gerçi siz şikayet iletmişsiniz. Perşembe' ye kadar bekleyin. Olmadı dediğim gibi tekrar bayiye gidip biraz sert çıkın. Parasını alırken alıyorlar. Hata kontrol kısmında. Hem Mais hemde bayide. Fabrikada bir hata olmuş olabilir. Belki yanlış araç göndermişlerdir. Ama takılmayacak şeyler değil. Parça olarak istenir yine takılır.
Şasi numaranı Cotech arkadaşıma gönderdim yarın bakıp cevap verecek, sana verdiğim mail adresine şimdilik bir şey yazma, duruma göre hareket ederiz kardeşim.
Burnuma pis kokular geliyor umarım yanılıyorumdur...
Tamamdır, çok teşekkür ediyorum. Ne tür bir pislik geliyor aklınıza? Ben de kendimi duruma ve vereceğim tepkiye hazırlayayım psikolojikman...