Captur 1.5 dCi Icon elektrikli Katlanır Ayna Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kafka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracını hangi bayiden aldın ve hangi ildesin kardeşim ?

Aracını hangi bayiden aldın ve hangi ildesin kardeşim ?

kastamonu renault sanırım

Resimlerde gözüktüğüne göre araç dediğiniz gibi eksik donanımlı. Düğme sanırım tam aşağı dönmüyor. Zaten resimde yok katlanmaya dair. Bunu bayi ile tekrar bir görüşün derim. Birazda sert çıkın bence. Hatta satış temsilcisi yine takmazsa. Bayinin sahibi ile görüşün. Oda olmadı tekrar Mais ile irtibata geçin derim. Gerçi siz şikayet iletmişsiniz. Perşembe' ye kadar bekleyin. Olmadı dediğim gibi tekrar bayiye gidip biraz sert çıkın. Parasını alırken alıyorlar. Hata kontrol kısmında. Hem Mais hemde bayide. Fabrikada bir hata olmuş olabilir. Belki yanlış araç göndermişlerdir. Ama takılmayacak şeyler değil. Parça olarak istenir yine takılır.

Orijinalliği de bozulacak diye endişe ediyorum bir yandan da. Dediğim gibi, bu işin peşini bırakmayacağım. Mustafa Bey'in dediğini de yapacağım yarın. En azından problemin hangi aşamada meydana geldiğini öğrenmiş olur ve ona göre hareket ederiz...

Evet, Kastamonu Buyruk Otomotiv.

Şasi numarasını bana özelden atıver, yarın teknik karnesini bulmaya çalışalım...

Bu konunun üstünde durun bence sonuna kadar bir yanlışlık olmuş düzeltilmesi gerekli ve düzeltilir renault araçlarının herzaman arkasında durmustur.

Şasi numaranı Cotech arkadaşıma gönderdim yarın bakıp cevap verecek, sana verdiğim mail adresine şimdilik bir şey yazma, duruma göre hareket ederiz kardeşim.
Burnuma pis kokular geliyor umarım yanılıyorumdur...

Şasi numaranı Cotech arkadaşıma gönderdim yarın bakıp cevap verecek, sana verdiğim mail adresine şimdilik bir şey yazma, duruma göre hareket ederiz kardeşim.
Burnuma pis kokular geliyor umarım yanılıyorumdur...

Tamamdır, çok teşekkür ediyorum. Ne tür bir pislik geliyor aklınıza? Ben de kendimi duruma ve vereceğim tepkiye hazırlayayım psikolojikman...

bence ilk önce iyi niyetlemi sonlandıracaksınız yoksa yasal yolla mı bunu belirlemeniz gerekir.

eğer yasal yollara başvuracaksanız bence hemen noterden ihtarname çekin şubeye. aldığınız aracın eksik donanımla teslim edildiğini bununla ilgili gerekli açıklamaların tarafınıza 7 iş günü içinde yazılı olarak yapılmaması halinde yasal yollara başvuracağınızı ekletin yazıya. bunu yapmanız mahkeme sürecinde güçlü olan elini 1 kat daha güçlendirecektir.

Tamamdır, çok teşekkür ediyorum. Ne tür bir pislik geliyor aklınıza? Ben de kendimi duruma ve vereceğim tepkiye hazırlayayım psikolojikman...

yanlış anlamayın ama icon parası verip touch alıyorsunuz. kimsede kardeşim bu araba icon değil müşteriye ne deriz demiyormu o satış yerinde. bu nasıl bir ahlaktır? ya bilmeden yapılmış ve şansınıza kimse fark etmemiş yada ellerindeki düşük modeli size ambiyane tabirle kaktırmışlar.

Geri