Trafik kazası Geçirdim..Çok kötü..

vay bea... bitmez çile oldu bu iş... arabasız da zor oluyodur... sigorta-expertiz gevşekliği... birazda servisin.... ıslık

ayrıcana, imzalogonuzu geçici süre değiştirin....:bant """Benim diyen şöförden daha iyi şöför..:eyv""

örneğin, ""iyi şöför araçsız kaldı, sigortazede-expertizzede oldu.."" vs deses... :sinirli

Yarama tuz oldu bu :bant

sevda geçmiş olsun umarım en kısa sürede sonuçlanır çok uzamış allah yardımcın olsun. Bu arada ERGO nun reklamı aklıma geldi "sigortalatmak başka ERGO'latmak başka"

Teşekkür ederim İlhan

Uzunca bir süre ergo sigorta reklamı duymak istemiyor
Kahrolsundur..ölsündür.. :sinirli

geçmiş olsun dikkat bazen dağılabiliyor

Büyük geçmiş olsun. siz bir araba daha alırsınız CAN önemli. Ben de bir coupe dağıttım tırın altına girdim 2008 de. ama üstüne 3 araba aldım hepsi de RENAULT :eyvMümkünü varsa perte çıkarın derim resimleri görmedim ama daha iyi bir seçim oluyor yaptırmamak.

Cana gelmesinde bu dönemde kasko gibi hayatı yardımcı olan konular var sorun etmeyen geçmiş olsun

Büyük geçmiş olsun. siz bir araba daha alırsınız CAN önemli. Ben de bir coupe dağıttım tırın altına girdim 2008 de. ama üstüne 3 araba aldım hepsi de RENAULT :eyvMümkünü varsa perte çıkarın derim resimleri görmedim ama daha iyi bir seçim oluyor yaptırmamak.

Sigorta bu hafta içinde teklif verecek,ona göre karar vereceğim ben de.Size de geçmiş olsun,büyük kaza atlatmışsınız..

Evet,dumanı üstünde taze haberler var..Araba perte çıktı
Bugün ya da yarın arayacaklar ve teklifte bulunacaklar
Bekliyoruz sigortayı

Sevgili dostlar,
Sona yaklaşmış bulunuyoruz,aracım için teklif geldi bugün..komik bir rakam..Perte çıktı ve pert kaydı yapılıyor.Aracın ödemesini kabul etmeyerek renault servisinden yaptırılmsını talep ediyorum :(
Karşı tarafın hatasını ben çekiyorum maalesef................

aklıma geldiydi zaten bu okadarda beklettikten sonra, sigortalar hep aynı davada dosayayı kim yurutuyorsa ne kadar ucuza kaparsa ona gore sigortadan komisyon alıyor
aynısını bizede yaptılar zamanındapiyasa fiyatı diyip o an satılıkta olan araclarda olmayan bir rakam verdiler
bolelerini inernette acık ediceksin
senden 1-2 milyar kazansınlar diger taraftan 10larca museri kaybetsinler

Ergo karşı tarafın sigortası mıydı? senin sigortan olsada biraz yokuşa sür işi verilen parayı kabul etme mahkemeye başvuracam de verilen para çok mu düşük...

Geri