Trafik kazası Geçirdim..Çok kötü..

Yarın hallederiz sevda madem bunlardan hayır gelmicek güzel bir reklamlarını yaparız ondan sonra istersede vermesin tavan fiyat kendi bilir
10larca 100lerce musteri kaybederler

Yarın hallederiz sevda madem bunlardan hayır gelmicek güzel bir reklamlarını yaparız ondan sonra istersede vermesin tavan fiyat kendi bilir
Reklama parada almayız üstelik...:eyv

Çok teşekkürler Aytuğ,ineye göre,kime göre piyasa fiyatı hala anlamış değilim
Sikayetvar.com da yarın afişe olacaklar zaten
[h=1]"1 AYDIR SONUÇLANDIRILMAYAN HASAR DOSYAM[/h]
19.05.2012 tarihinde talihsiz bir kaza yaşadık,sigorta sahibinin poliçesi ERGO sigorta tarafından yapılmıştır.DOSYA NUMARAM:185*** dır.Aracımın plakası ise 07 L*** 7* dur.Tramerden rapor çıkmasına ve karşı taraf kusurlu çıkmasına rağmen dosyam günlerdir sonuçlandırılmıyor ve ben bunca zamandır araçsız mağdur ediliyorum.Bugün yarın arayacağız denilmesine rağmen herhangi bir dönüş yapılmadan oyalanmaktayım.Böyle esaslı gibi görünen sigorta şirketlerinin bu türden aksaklıklara sebebiyet vermesini anlayamıyorum.Gecikmenin giderilmesi ve aracımın onarımına başlanmasını rica ederim."

Her türlü hakkımı arayacağım,para kolay kazanılmıyor..

Geçmiş olsun tekrar... :eyv Ne kadar iyi söför olursanız olun kaza geliyorum demiyor. siz hatalı olmasanız bile karşınızdakinin hatası bile pahalıya mal oluyor...

bu konu sanırım senenin tamamında olucak gibi gelmeye başladı bana :)

Geçmiş olsun tekrar... :eyv Ne kadar iyi söför olursanız olun kaza geliyorum demiyor. siz hatalı olmasanız bile karşınızdakinin hatası bile pahalıya mal oluyor...

Çok teşekkür ederim,maalesef ki öyle..karşı tarafın yaptığı hatanın bedeli bana faturalandı..

büyük geçmiş olsun...

Araç sigorta şirketi tarafından perte çıkarıldı,önerdikleri fiyatı yükselttiler ve Sevda bu fiyatı kabul etti,yeni araç alacak nasipse...

Geri