Trafik kazası Geçirdim..Çok kötü..

Hala Belli Olmadımı Aracın Durumu

Benim arabanın masrafı kadar masraf var mı acaba genelde anı dolaplar dönüyor...

Çıkar amaçlı çalıyorlar,bunu meslek edinmiş sigortacılar..

Serviste onarıma gidilirse pert kaydı çıkmaz merak etme...
Onarımı renault servisinde yaptırmayı kabul etmezler ve yan sanayi derlerse işte o zaman dananın kuyruğu kopacak..
hangi piyasayı baz alıyorlar anlayamadım gitti tahminimce 12 liradan fazla vermemiştir arac degerini bilmiyorum bu arada
yarın aynen sole hakkınızda konu actırıcam güzel bir reklam yaparsınız googleda diye
kabahat sende olsa neyse hem suclu hem guclu hesabı

Bunların kendi çapında bir piyasası varmış ama anlamadım
Yani alsınlar ,ben para istemiyorum madem bana temiz bir araba bulsunlar,hangi dünya piyasasından buluyorlarsa..
Öküzün birisi kırmızı arabayı görünce yola daldı diye,ben çekiyorum karşılığını
Böyle pesten bir düzen..
İsyanlardayım..moraller berbat

Serviste onarıma gidilirse pert kaydı çıkmaz merak etme...
Nasıl çıkmaz çıkan değer üzerinden Sevda'ya geri verecekler arabayı ve tramer kaydında görünecek...

Pert kaydı olan aracı ilerde satarken zararın olacak Sevda şuan önerilen rakan ne bilemiyorum ama piyasa değerine yakınsa parayı al bence...

Böyle saçmalık olur mu Kerem ?Tam 1 aydır bekliyorum ben,bugün yarın derken oyaladılar
Bugün artık genel müdürlükten tut,müşteri hizmetlerine kadar..şikayetimvar.com a kadar görüşmediğim,mail atmadığım kimse kalmadı
En sonunda cevap vermek zorunda kaldılar,kahrolsun üç kağıtçı ve vatandaşın sırtından para kazanma dürtüsü ile çabalayan sigorta şirketleri
Kime,nereye şikayet edeceksin ki?Mahkemeye versen 5-6 sene sürer..Araba hasarlı bir şekilde serviste bekliyor 1 aydır
Başı boş,haklının haksız konumuna sürüklendiği bir düzende yaşıyoruz.
Yazıklar olsun.

Valla ne desen haklısın ve az bile şimdi yapacağım bir yorum çok ağır olacak yapamıyorum bunlara:asabi

Konuyu açtıktan 2-3 saat sonra ERGO Sigorta diye aratınca kendilerini bu forumda bulurlar...:eyv

Helal olsun Usta
:eyv

Hala Belli Olmadımı Aracın Durumu
PErte çıktı ve komik bir rakam önerdiler Serhan..

Nasıl çıkmaz çıkan değer üzerinden Sevda'ya geri verecekler arabayı ve tramer kaydında görünecek...

Pert kaydı olan aracı ilerde satarken zararın olacak Sevda şuan önerilen rakan ne bilemiyorum ama piyasa değerine yakınsa parayı al bence...
Piyasa değerine yakın falan değil,ve verdikleri rakama benim araç bulmam mümkün değil Halil..

Valla ne desen haklısın ve az bile şimdi yapacağım bir yorum çok ağır olacak yapamıyorum bunlara:asabi

Helal olsun Usta
:eyv

Sözün bittiği yerdeler..

Piyasa değerinden çok uzakta değil Sevda abla, dışarda en fazla 1000-1500 lira üstüne satarsın

Büyük geçmiş olsun çok üzüldüm, artık araçlarda pert kaydı cıkmıyor sadece yapılan tamir masrafı kadar hasarlı gozukuyor, ama genede hoş birşey degil.eğer foruma veya farklı bir yere tepki amacı ile bir konu açarsanız Mustafa abininde dediği gibi biz elimizden geldiğince arkanızda oluruz bugun sizin başınıza gelen yarın bizimde başımıza gelicektir.

tekrardan geçmiş olsun

Üzücü Bir Durum Ama Size Bir Şey Olmaması Sevindirici Kasko Şirketleride Artık Güven Vermiyor

Büyük geçmiş olsun çok üzüldüm, artık araçlarda pert kaydı cıkmıyor sadece yapılan tamir masrafı kadar hasarlı gozukuyor, ama genede hoş birşey degil.eğer foruma veya farklı bir yere tepki amacı ile bir konu açarsanız Mustafa abininde dediği gibi biz elimizden geldiğince arkanızda oluruz bugun sizin başınıza gelen yarın bizimde başımıza gelicektir.

tekrardan geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim,masrafı fazla çıkmasının nedeni Fransız ithal olması..işçiliği de biraz fazla koymuş sanırım servis
Ben en baştan beri yapılması taraftarıyım,motorda ve aksamda birşey yok
Arabamdan da memnunum..ilginize ve desteğinize tekrar teşekkür ederim.

Geri