Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Verilen rakam gerçekten piyasa değerinin çok altında kalmış,yetkili serviste onarım isteme hakkın var,RFC üyesine kimse gider yapamaz,o şirketi kara listeye alırız burada...
aklıma geldiydi zaten bu okadarda beklettikten sonra, sigortalar hep aynı davada dosayayı kim yurutuyorsa ne kadar ucuza kaparsa ona gore sigortadan komisyon alıyor
aynısını bizede yaptılar zamanındapiyasa fiyatı diyip o an satılıkta olan araclarda olmayan bir rakam verdiler
bolelerini inernette acık ediceksin
senden 1-2 milyar kazansınlar diger taraftan 10larca museri kaybetsinler
Bu kadarına da pes dedim Aytuğ ya..
Onların cebinden para çıkmayacğaı gibi,benim sırtımdan para kazanmaya çalışıyor
Ne kadar aşağılıklar..çok gerdiler bugün beni..
Ergo karşı tarafın sigortası mıydı? senin sigortan olsada biraz yokuşa sür işi verilen parayı kabul etme mahkemeye başvuracam de verilen para çok mu düşük...
Ergo sigorta karşı tarafın trafik sigortası..
Mahkeme meselesi,malum bu ülkeden bürokrasi ağır işliyor,kimbilir ne zamana çıkar sonuç ve olumlu mu çıka rolumsuzmu
na malum bir olay..Tamamen can sıkıntısı başka birşey değil..
Verilen rakam gerçekten piyasa değerinin çok altında kalmış,yetkili serviste onarım isteme hakkın var,RFC üyesine kimse gider yapamaz,o şirketi kara listeye alırız burada...
Zaten direk onarım talebinde bulundum,kendileri kar etmek için benim aracımı perte çıkartıyor
Böyle namussuzluk olur mu? O araçta pertlik ne var allah aşkına söyle..
Lanet olsun ya..
Zaten direk onarım talebinde bulundum,kendileri kar etmek için benim aracımı perte çıkartıyor
Böyle namussuzluk olur mu? O araçta pertlik ne var allah aşkına söyle..
Lanet olsun ya..
Hasar tutarı sana önerdikleri tutarın %50 si tutuyor aşağı yukarı,adamlar işi kılıfına uydurmuş anlaşılan,avukat tanıdığın varsa dava aç sigorta şirketine...
Sıkma canını filan diyeceğimde artık iyice sabır deneme olayına döndürmüşlerNe diyeyim sesini çıkartabildiğin kadar çıkart hakkını ara(ki bunuda layığı ile yaptığından eminim)en az zararla bu işten kurtulmaya bak diyeceğim artıkNe var ya şu memlekette işlerimiz olması gereken gibi yürüse illa cinnet seviyesine getirecekler insanı
Hasar tutarı sana önerdikleri tutarın %50 si tutuyor aşağı yukarı,adamlar işi kılıfına uydurmuş anlaşılan,avukat tanıdığın varsa dava aç sigorta şirketine...
hangi piyasayı baz alıyorlar anlayamadım gitti tahminimce 12 liradan fazla vermemiştir arac degerini bilmiyorum bu arada
yarın aynen sole hakkınızda konu actırıcam güzel bir reklam yaparsınız googleda diye
kabahat sende olsa neyse hem suclu hem guclu hesabı
Sıkma canını filan diyeceğimde artık iyice sabır deneme olayına döndürmüşlerNe diyeyim sesini çıkartabildiğin kadar çıkart hakkını ara(ki bunuda layığı ile yaptığından eminim)en az zararla bu işten kurtulmaya bak diyeceğim artıkNe var ya şu memlekette işlerimiz olması gereken gibi yürüse illa cinnet seviyesine getirecekler insanı
Böyle saçmalık olur mu Kerem ?Tam 1 aydır bekliyorum ben,bugün yarın derken oyaladılar
Bugün artık genel müdürlükten tut,müşteri hizmetlerine kadar..şikayetimvar.com a kadar görüşmediğim,mail atmadığım kimse kalmadı
En sonunda cevap vermek zorunda kaldılar,kahrolsun üç kağıtçı ve vatandaşın sırtından para kazanma dürtüsü ile çabalayan sigorta şirketleri
Kime,nereye şikayet edeceksin ki?Mahkemeye versen 5-6 sene sürer..Araba hasarlı bir şekilde serviste bekliyor 1 aydır
Başı boş,haklının haksız konumuna sürüklendiği bir düzende yaşıyoruz.
Yazıklar olsun.