Trafik kazası Geçirdim..Çok kötü..

ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun

Bu hafta içinde dosyayı gönderecek eksper,cuma geldi henüz rapor
Bekleye bekleye bir hal olduk,tramer geciktirdi

Çok geçmiş olsun.. umarım kazanın şokunu üzerinizden atmış ve kendinizi daha iyi hissediyorsunuzdur :bant
Tramer raporunun çıkması zırva bir durum aldı son zamanlarda.. işyerinden bir arkadaşın da 2 haftayı falan buldu tramer raporunun çıkması, bi tuhaflık var ama.. :soru

Çok geçmiş olsun.. umarım kazanın şokunu üzerinizden atmış ve kendinizi daha iyi hissediyorsunuzdur :bant
Tramer raporunun çıkması zırva bir durum aldı son zamanlarda.. işyerinden bir arkadaşın da 2 haftayı falan buldu tramer raporunun çıkması, bi tuhaflık var ama.. :soru
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Bu ülkede bürokrasi ağır işliyor maalesef..
Daha ne kadar bekleyeceğiz bakalım :sinirli

az once bende kaza yaptım ama cok sukur hasarlı dğildi önümdeki accennt era ani fren yapınca çatttttt !!! indik bişey yok dewam :D Herkes bu kadar sanslı olmuyor malesff

Otobüsle döndüm sabahın köründe halkın içine karışıyorum artık Halil :yer

Arada bir halkın arasına karışmak iyidir bende yapıyorum bazen mesela bu sabah servisi kaçırdım eve gidip arabayı almadım deniz otobüsüyle karşıya geçtim, Bakırköy'de yarım saat İETT bekledim öyle gittim işe...:)

Senin arabanın hala yapılmamasında bir tuhaflık var tramerden cevap bekleme yeni bu kadar uzun sürmez perte falan çıkarmaya çalışmasınlar...

Arada bir halkın arasına karışmak iyidir bende yapıyorum bazen mesela bu sabah servisi kaçırdım eve gidip arabayı almadım deniz otobüsüyle karşıya geçtim, Bakırköy'de yarım saat İETT bekledim öyle gittim işe...:)

Senin arabanın hala yapılmamasında bir tuhaflık var tramerden cevap bekleme yeni bu kadar uzun sürmez perte falan çıkarmaya çalışmasınlar...

Ekspertiz raporu gönderdi,salı günü sigorta şirketi ile muhatap olmaya başlıyoruz
Allah sonumu hayır etsin :sinirli

vay bea... bitmez çile oldu bu iş... arabasız da zor oluyodur... sigorta-expertiz gevşekliği... birazda servisin.... ıslık

""iyi şöför araçsız kaldı, sigortazede-expertizzede oldu.."" ... :sinirli

Son düzenleme:
Geri