Trafik kazası Geçirdim..Çok kötü..

:sinirli ben tamirde işi bitmedi sanıyordum, yuh diyorum sadece...

sigortanın anlaşmalı servisi olunca sorun olmuyor mu böyle, bunu anladım ama? gerçi karşı tarafın trafik sigortasını yaptırdığı şirket önemli oluyor sanırım bu durumda? eğer çalıştığımız servisle anlaşması yoksa aynı durum hepimizi bekliyor yani:( kasko için büyük firma seçtiğim halde yine de tek tek anadolu yakasındaki birçok servisi arayıp kontrol etmiştim anlaşmalı olup olmadıklarını, ama karşıdan gelen zararlarda elimiz kolumuz bağlı demek ki :berbat

herhalde biraz üstüne rüyaya yattılar, ne yapsak ne etsek diye ancak uyandılar, epey uzun zaman oldu gibi geliyor bana ve sadece buna karar vermek için:(

hakikaten hehe

Bürokrasi ağır işliyor bu ülkede..bekleye bekleye bir hal olduk,şimdi işimiz sigorta şirketine kaldı
Yani Allaha kaldı :slc
Asıl bundan sonrası zor olan :D

Bürokrasi ağır işliyor bu ülkede..bekleye bekleye bir hal olduk,şimdi işimiz sigorta şirketine kaldı
Yani Allaha kaldı :slc
Asıl bundan sonrası zor olan :D
işin icinde Servis olunca uzatıyorlar.. Sirket falan bence bahane bende kaaza gecirdim Kaportacıma yaptırdım adam Cagırdı Ergo isvicrenin yetkililerini hasar kaydı verdi arabanın lazım parcaları bilmem ne bi yerlerden gelecekti uzun surecekti.. Burda özel renault servisleriyle anlasmalı Parcaları önceden maisten onlar aracılıgıyla aldırdı Arabayı 1 hafta icinde verdi hazır elime gelen parcalarıda aldıgı yere iade etti.. Senin is oldukca zor bitecege benziypr ALLAh Kolaylık versn

işin icinde Servis olunca uzatıyorlar.. Sirket falan bence bahane bende kaaza gecirdim Kaportacıma yaptırdım adam Cagırdı Ergo isvicrenin yetkililerini hasar kaydı verdi arabanın lazım parcaları bilmem ne bi yerlerden gelecekti uzun surecekti.. Burda özel renault servisleriyle anlasmalı Parcaları önceden maisten onlar aracılıgıyla aldırdı Arabayı 1 hafta icinde verdi hazır elime gelen parcalarıda aldıgı yere iade etti.. Senin is oldukca zor bitecege benziypr ALLAh Kolaylık versn

Ergo 'ya laf saydırma bana şimdi :sinirli

Geçmiş olsun ablacım,yeni okuyorum konuyu.Sizde bir şey olmaması güzel..Son durum nedir pert'e ayrıldımı araç ?

Geçmiş olsun ablacım,yeni okuyorum konuyu.Sizde bir şey olmaması güzel..Son durum nedir pert'e ayrıldımı araç ?

Teşekkür ederim,önümüzdeki günlerde belli olacak,hala kesinleşmiş bir durum söz konusu değil maalesef

Teşekkür ederim,önümüzdeki günlerde belli olacak,hala kesinleşmiş bir durum söz konusu değil maalesef

Bu nasıl bir servis, nasıl bir sigorta şirketi? Yatarak mı yapıyorlar bu insanlar işlerini? Benim aracımın perte çıkmasına 3-4 günde karar verdiler. Konuyu üst mercilere falan taşıyın bence. Bu kadar savsaklamak olmazki. :pislik

Son düzenleme:
Bu nasıl bir servis, nasıl bir sigorta şirketi? Yatarak mı yapıyorlar bu insanlar işlerini? Benim aracımın perte çıkmasına 3-4 günde karar verdiler. Konuyu üst mercilere falan tanıyın bence. Bu kadar savsaklamak olmazki. :pislik

Amaç zaten yıldırarak lanet olsun yapacağınız işe dedirtmek ve orjinal servise yaptırmamak
Sigorta yaptırırken 40 takla atarlar aman ki hasarın olmasın ömürden ömür yerler
İyice irite oldum..Bu işin sonu iyi olmayacak gibi ya bakalım

Amaç zaten yıldırarak lanet olsun yapacağınız işe dedirtmek ve orjinal servise yaptırmamak
Sigorta yaptırırken 40 takla atarlar aman ki hasarın olmasın ömürden ömür yerler
İyice irite oldum..Bu işin sonu iyi olmayacak gibi ya bakalım

Araç verdiler mi bari size bu süreçte?

Geri