Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok geçmiş olsun,kaza resimlerini yönteci arkadaşlar kaldırmışlar sanırım ama keşke görme şansımız olsaydı aynı araçları kullanıyoruz kazalarda nasıl darbe aldıklarını görmüş olurduk
Teşekkür ederim,ön tampon ,kaporta,farlar gitti,cam çatlak ve soldan içeri girdi..
Abs oldukça iyi birşey daha iyi anladım frene yüklenince çarpışma hafifledi
Fakat airbag ler açılmadı..bunu hala anlayamadm
Teşekkür ederim,ön tampon ,kaporta,farlar gitti,cam çatlak ve soldan içeri girdi..
Abs oldukça iyi birşey daha iyi anladım frene yüklenince çarpışma hafifledi
Fakat airbag ler açılmadı..bunu hala anlayamadm
yani birirleri baya işi savsaklıyor... tamiratsız bu kadar, tamirde ne kadar beklicek acaba.... kolay gele...
ya kaza yapmıcan yada exper-sigorta anlaşmalı servıs-tamirci bulup, hızlıca halletcen gibi.... hayırlısı.... burası Turkıye.... :slc
yani birirleri baya işi savsaklıyor... tamiratsız bu kadar, tamirde ne kadar beklicek acaba.... kolay gele...
ya kaza yapmıcan yada exper-sigorta anlaşmalı servıs-tamirci bulup, hızlıca halletcen gibi.... hayırlısı.... burası Turkıye.... :slc
Eksperin bizzat kendisini bulduk biraz önce,dosyayı sigorta şirketine yolluyor bugün ve muhtemelen perte çıkacak
Salı-çarşamba sonuçlanır dedi
Burası Türkiye ,Alice harikalar diyarındayı yaşıyoruz,gerçek hayatla ilgisi yok haklısın
Eksperin bizzat kendisini bulduk biraz önce,dosyayı sigorta şirketine yolluyor bugün ve muhtemelen perte çıkacak
Salı-çarşamba sonuçlanır dedi
Burası Türkiye ,Alice harikalar diyarındayı yaşıyoruz,gerçek hayatla ilgisi yok haklısın
Exper'in bizzat kendisini pek merak ettim:aytuğEskiden ağır ceza reisi filanmıymış bir sorsanaheheDava neredeyse zaman aşımına uğrayacaktı neyse ki kararını vermiş en sonundaroadfox