Trafik kazası Geçirdim..Çok kötü..

Bu hafta içinde dosyayı gönderecek eksper,cuma geldi henüz rapor
Bekleye bekleye bir hal olduk,tramer geciktirdi

Gerçekten çok geçiktirdiler. En azından temiz bir işçilik ile sorunu çözerler. Bu kadar beklediğinize değsin..

Hoppalaaa memlekette kimsenin acelesi yok galiba:pislikBende bu hafta pırıl pırıl resimlerini görürüz diye ümit ediyordumroadfox​Ne diyelim Allah sabır versin

Kerem,bidiğin çile işte..
Şiddete şiddetle karşı olduğumuz için,şiddet içeren cümleler kurmak istemiyorum :)
Ne kadar tahammül edebilirim onu da kestiremiyorum :sinirli

Gerçekten çok geçiktirdiler. En azından temiz bir işçilik ile sorunu çözerler. Bu kadar beklediğinize değsin..

Sonucu çok merak ediyorum..Gelir gelmez fotoğraflarını çekip koyacağım andım olsun ki :)

Çok geçmiş olsun,kaza resimlerini yönteci arkadaşlar kaldırmışlar sanırım ama keşke görme şansımız olsaydı aynı araçları kullanıyoruz kazalarda nasıl darbe aldıklarını görmüş olurduk

Çok geçmiş olsun,kaza resimlerini yönteci arkadaşlar kaldırmışlar sanırım ama keşke görme şansımız olsaydı aynı araçları kullanıyoruz kazalarda nasıl darbe aldıklarını görmüş olurduk
aynen

Geçmiş Olsun Gecen Ayda Ben 3 Kaza Geçirdim Verilmiş Sadakamız Varmış Halan Hayattayız Buna Da Şükür Mal Bir Şekilde Hallolur

hala gelmemiş cilocuk, yakındır umarım dönmesi ...

Geri