Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eksper efendi daha cuma gitmiş,lütfetmiş arabayı görmeye 5 gün sonra :slc
Bugün yarın gelir rapor,hasar oranı yüksek diye geniş kapsamlı inceliyor tramer dedi servis
Onlar da sıkıştırıyorlar ekperi ama yapacak birşey yok
Eksper efendi daha cuma gitmiş,lütfetmiş arabayı görmeye 5 gün sonra :slc
Bugün yarın gelir rapor,hasar oranı yüksek diye geniş kapsamlı inceliyor tramer dedi servis
Onlar da sıkıştırıyorlar ekperi ama yapacak birşey yok
Vay arkadaş vallahi şu bekleme olayı cinnet sebebi inşallah sağ salim düzelirde araç.. Şimdi serviste dünyanın masrafını çıkarmıştır. Çok iyi hatırlıyorum benim yandan sürtme olan kazamda sadece ön sağ çamurluk boyandı ve ön far değişti 1600tl masraf çıkmıştı kaskoya :aytuğ o yüzden senin aracı görmedim ama kafadan 5-6 bin tl çıkmıştır :aytuğ
Vay arkadaş vallahi şu bekleme olayı cinnet sebebi inşallah sağ salim düzelirde araç.. Şimdi serviste dünyanın masrafını çıkarmıştır. Çok iyi hatırlıyorum benim yandan sürtme olan kazamda sadece ön sağ çamurluk boyandı ve ön far değişti 1600tl masraf çıkmıştı kaskoya :aytuğ o yüzden senin aracı görmedim ama kafadan 5-6 bin tl çıkmıştır :aytuğ
Ekspertiz geç kaldı,ağzını burnunu dümdüz edeceksin işte
Şiddete karşıydık ama bu da bir hak arama yöntemi imiş meğer bu ülkede..
Ortalama 5.000 tl masraf çıkar diyor servis,henüz başlanmadı bile..
Allah sonumuzu hayır ede..
Ekspertiz geç kaldı,ağzını burnunu dümdüz edeceksin işte
Şiddete karşıydık ama bu da bir hak arama yöntemi imiş meğer bu ülkede..
Ortalama 5.000 tl masraf çıkar diyor servis,henüz başlanmadı bile..
Allah sonumuzu hayır ede..
Tahmin etmiştim. Bari adam gibi yapsınlar o kadar para alacaklar. Ara sıra aracı görmeye git ve uyar beğenmediğim birşey olursa baştan yaptırırım de. Ben çamurluğu 2 kez boyattım hoşuma gitmeyince :aytuğ
Tahmin etmiştim. Bari adam gibi yapsınlar o kadar para alacaklar. Ara sıra aracı görmeye git ve uyar beğenmediğim birşey olursa baştan yaptırırım de. Ben çamurluğu 2 kez boyattım hoşuma gitmeyince :aytuğ