Trafik kazası Geçirdim..Çok kötü..

Bugün servisi aradım,Alanya'da ve expertiz gelip görmüş..Tramerden raporu bekliyoruz,p.tesi-salı sizi arayacağız dediler..
Hala bekliyoruz bakalım..

Bugün servisi aradım,Alanya'da ve expertiz gelip görmüş..Tramerden raporu bekliyoruz,p.tesi-salı sizi arayacağız dediler..
Hala bekliyoruz bakalım..
insALLAH erkenden alırsın aracınıda Bu hava yastıkları Neden Calısmıyor bu RenaultLarda anlamıs degilm son zamanlarda Gordugum hemen her Renault kazasında hava yastıgı acılmıyor :berbat

Resim nerde??

insALLAH erkenden alırsın aracınıda Bu hava yastıkları Neden Calısmıyor bu RenaultLarda anlamıs degilm son zamanlarda Gordugum hemen her Renault kazasında hava yastıgı acılmıyor :berbat

Teşekkür ederim herkese..
Donanıma ödüyoruz parayı araç alırken ama güvenlik yok işte..Görünürdeki güvenlik bu :mad:

Teşekkür ederim herkese..
Donanıma ödüyoruz parayı araç alırken ama güvenlik yok işte..Görünürdeki güvenlik bu :mad:

Gerçekten çok garip, ben özellikle en azından 2 hava yastığı olmasını baş koşul yapmıştım araç ararken, genel olarak en fazla 2 kişi olacağından araçta. Bir de 6 ay 2. el arayıp sonradan fikir değiştirmemizde, acaba hava yastıkları patlamış aracı kakalarlar mı endişesi de vardı, ama çoğu araçta açılmıyorsa belki de boşa güvende hissediyoruz kendimizi.

Çarpışma testlerinde falan gayet başarılı görünüyordu aslında ama onlar full donanım araçlar mı acaba. :soru

geçmiş olsun yeni gördüm konuyu...

Yerli yerli şok yok....:D

ya şoklar genelde iyi oldu gerçi ama ben torpida, bagaj aydınlatması beklemiyordum mesela, bir akşam eski pazar yerinde fark etmiştim bagaj ışığını da hehe hep eski modelleri araştırmıştım daha önce onlarda da bunlar eksik diye şikayetler vardı, sanki fazladan eklmeişler gibi geliyor insana :D

100 km hızla otoyolda giderken,kavşakta kırmızı ışıkta geçen bir servis aracı ile çarpıştık
KAza geliyorum demiyor,hala şoktayım
Arabamın maalesef kison hali bu :(

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANA GELMESİN

Geri