Trafik kazası Geçirdim..Çok kötü..

geçmiş olsun.yapabileceğimiz birşey varsa söyleyin

cok geçmiş olsun

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun,bende 2010 da yaptığım kaza sonucu araç pert olmuştu,Allah a şükür bize bişey olmadı,araç tekrar yerine geliyor,size bişey olmaması sevindirici.

geçmiş olsun.yapabileceğimiz birşey varsa söyleyin

Çok teşekkür ederim.Renault servisinden geldim biraz önce;sevindirici haberler var..
Öncelikle karşı tarafın sigorta şirketi ile anlaşmaları varmış,bunun dışında ön aksamda bir problem olmadığını söylediler bu da ikinci iyi haberdi
Ön tampon,ön kaput ve cam değişecek..
Ve en iyi haber ise ortalama 10 - 15 gün içinde teslim edilecek olması
Renault servisinin ilgi ve alakası da ayrı güzeldi.Teşekkürler renault.

Çok teşekkür ederim.Renault servisinden geldim biraz önce;sevindirici haberler var..
Öncelikle karşı tarafın sigorta şirketi ile anlaşmaları varmış,bunun dışında ön aksamda bir problem olmadığını söylediler bu da ikinci iyi haberdi

sevindirici bir haber,aracınıza bir an önce kavuşmanız dileğiyle

Geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin derler ya o kesinlikle çok doğru bir söylem.

Gözün aydın Sevda İnşallah biran önce aracına kavuşursun:eyv HB ile symbolün ön aksam aynı olduğu için parça sıkıntısı yok benim eski arabada aynısıydı arkadan kazalı olduğu için parçalar Fransadan gelecekti ve çok masraflı oluyormuş onun için pert ettiler geçen yıl...

Çok geçmiş olsun. Size birşey olmamış ya gerisi önemli değil. Yeşil ışıkta bile dikkatli geçmemiz gereken bir ülke haline geldik maalesef. :berbat

Geri