Trafik kazası Geçirdim..Çok kötü..

Geçmiş olsun Sevda abla Allah beterinden korusun.Fotolar yok, peki araçtaki hasar nedir merak ettim?

​Geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Allahtan kemer takıntım vardır,arabaya biner binmez takarım.Hava yastıkları da açılmadı zaten..Toz oluyordum.

açılması lazım ama neden açılmada açaba servise giderseniz bunun nedeni ni söleyebilirler..

açılması lazım ama neden açılmada açaba servise giderseniz bunun nedeni ni söleyebilirler..
Her hava yastığı kaza anında % 100 açılır diye bir durum yok. Bunun garantisini şimdiye kadar vereni ben ne gördüm ne duydum. Hava yastıklarının açılması sensörlerin işlevliğine , darbenin şiddetine ve alınan bu darbenin sensörlere olan uzaklığına bağlıdır ki bu durumlar açılıp açılmamasında etken rol oynar...

Her hava yastığı kaza anında % 100 açılır diye bir durum yok. Bunun garantisini şimdiye kadar vereni ben ne gördüm ne duydum. Hava yastıklarının açılması sensörlerin işlevliğine , darbenin şiddetine ve alınan bu darbenin sensörlere olan uzaklığına bağlıdır ki bu durumlar açılıp açılmamasında etken rol oynar...

ben fotoları dün görmüştüm arabanın sol tarafı yoktu bu darbeyle açılması gerekir...

Hava yastıkları, aracın sert bir cisme ön taraftan 25 km'den daha yüksek hızlarda ve aracın ön köşelerinden itibaren yana doğru 30 dereceyi geçmeyecek şekilde çarpması sonucu açılır. Ayrıca gereksiz yere veya uygunsuz zamanda açılan hava yastıkları yaralanmalara da neden olabileceği için, çalışmaları elektronik sistemler ile çok özel koşullara bağlanmıştır.
DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR
* Yandan gelen çarpmalarda ön hava yastıkları açılmaz. Yan hava yastıkları varsa, önden çarpmada olduğu gibi, aynı uygun koşullar gerçekleştiğinde açılırlar.
* Arkadan çarpmalarda hava yastıkları açılmaz.
* Takla atma halinde hava yastıkları açılmaz.
* Üst bölgeden gelen çarpmalarda hava yastıkları açılmaz.
* Kontak on konumunda değilse hava yastıkları açılmaz.
* Hava yastıklarının kullanım amacı sadece ilk çarpma anında hava yastıklarının bulunduğu koltuklarda yolculuk eden kişilere yansıyacak darbenin ilk anki şiddetinin etkisini azaltmaktır.
* Hava yastıkları göz açıp kapama süresince 125 milisaniyede açılır ve hemen arkasından sönerler.

Geçmiş olsun Sevda abla Allah beterinden korusun.Fotolar yok, peki araçtaki hasar nedir merak ettim?
Teşekkür ederim,araçtaki hasar ön aksam dağıldı soldan özellikle.Ön kaput,ön tampon,camda kırık var..Benim bildiğim bunlar,servise çekildi çekici ile ve tam olarak ben de bilmiyorum ne durumda olduğunu.Yarın belli olur..

100 km hızla otoyolda giderken,kavşakta kırmızı ışıkta geçen bir servis aracı ile çarpıştık
KAza geliyorum demiyor,hala şoktayım
Arabamın maalesef kison hali bu :(

Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede herşey normale döner

Geri