Trafik kazası Geçirdim..Çok kötü..

Çok teşekkür ederim.Renault servisinden geldim biraz önce;sevindirici haberler var..
Öncelikle karşı tarafın sigorta şirketi ile anlaşmaları varmış,bunun dışında ön aksamda bir problem olmadığını söylediler bu da ikinci iyi haberdi
Ön tampon,ön kaput ve cam değişecek..
Ve en iyi haber ise ortalama 10 - 15 gün içinde teslim edilecek olması
Renault servisinin ilgi ve alakası da ayrı güzeldi.Teşekkürler renault.

RFC den(yönetimden) torpil yaptırın, daha erken alabilirsiniz .... :servis:cool:

çok geçmiş olsun, cana gelmesin,mala gelsin (malda canın yongası) denir.Antalyada kırmızıda geçmek moda ve övünme haline gelmiş. adam sarı yanar yanmaz başlıyo korna çalmaya bu kadar sabırsız olmuşuz, böyle yapanlara ayar oluyorum.:mad: onun için kavşaklar çok tehlikeli hale geldi,kural tanımaz şoförler dehşet saçıyor.

Gözün aydın Sevda İnşallah biran önce aracına kavuşursun:eyv HB ile symbolün ön aksam aynı olduğu için parça sıkıntısı yok benim eski arabada aynısıydı arkadan kazalı olduğu için parçalar Fransadan gelecekti ve çok masraflı oluyormuş onun için pert ettiler geçen yıl...
Teşekkürler..Arkadan kazalı iken neden Fransa'dan geliyor Halil?Daha önce de lambalarda bana arkadan vurdular ve arka tampon değişti

çok geçmiş olsun, cana gelmesin,mala gelsin (malda canın yongası) denir.Antalyada kırmızıda geçmek moda ve övünme haline gelmiş. adam sarı yanar yanmaz başlıyo korna çalmaya bu kadar sabırsız olmuşuz, böyle yapanlara ayar oluyorum.:mad: onun için kavşaklar çok tehlikeli hale geldi,kural tanımaz şoförler dehşet saçıyor.
Antalya'da ciddi bir ışıkta geçme problemi var,insanlar rresmen takmıyor,cezalar çoğaltılmalı..Olan bize oluyor :sinirli

Geçmiş olsun Sevda sende birşey olmaması yeterli araçlar gider gelir sıkıntı yok insan sağlığından önemli değil hiç biri ama genede üzülüyor insan aracına :aytuğ Kasko var sanırım sıkıntı olmaz aracın kazalı resmini göremedim kaldırmışsınız sanırım ama görseydim 3-5 yorumda bulunurdum yapılır, yapılmaz gibisinden :aytuğ Neyse sana birşey olmamış önemli olan o gerisi hikaye :eyv

Geçmiş olsun Sevda sende birşey olmaması yeterli araçlar gider gelir sıkıntı yok insan sağlığından önemli değil hiç biri ama genede üzülüyor insan aracına :aytuğ Kasko var sanırım sıkıntı olmaz aracın kazalı resmini göremedim kaldırmışsınız sanırım ama görseydim 3-5 yorumda bulunurdum yapılır, yapılmaz gibisinden :aytuğ Neyse sana birşey olmamış önemli olan o gerisi hikaye :eyv
Teşekkür ederim,renault servisi toptan bir yorum yaptı zaten,ön aksamda birşey yok ;genelde görünende hasar var..kaput,tampon vs..Ucuz atlattım anlayacağın

Çok teşekkür ederim.Renault servisinden geldim biraz önce;sevindirici haberler var..
Öncelikle karşı tarafın sigorta şirketi ile anlaşmaları varmış,bunun dışında ön aksamda bir problem olmadığını söylediler bu da ikinci iyi haberdi
Ön tampon,ön kaput ve cam değişecek..
Ve en iyi haber ise ortalama 10 - 15 gün içinde teslim edilecek olması
Renault servisinin ilgi ve alakası da ayrı güzeldi.Teşekkürler renault.

gözün aydın! bir an önce cliona kavuşman dileğiyle, buna içilir işte :beer
Çok geçmiş olsun. Size birşey olmamış ya gerisi önemli değil. Yeşil ışıkta bile dikkatli geçmemiz gereken bir ülke haline geldik maalesef. :berbat
maalesef :(

HB'ler ithal Fransız olduğu için burda yedek parçası üretilmiyor malesef...

clio 3 ler yerli üretim ama değil mi? sakın ithal deme, bu şoka da dayanamam, zaten her gün yeni bir şeye şaşırıyorum hehe

Geri