Trafik kazası Geçirdim..Çok kötü..

Exper'in bizzat kendisini pek merak ettim:aytuğEskiden ağır ceza reisi filanmıymış bir sorsanaheheDava neredeyse zaman aşımına uğrayacaktı neyse ki kararını vermiş en sonundaroadfox

Kerem herkes bir meslek artisti :cool:
Ben konuşmadım,bir avukat arkadaşımı bulduk,tehdit mehdit yok yani yanlış anlaşılmasın hihi

Büyük Geçmiş Olsun.
Allah Tekrarını Yaşatmaz İnşallah.

Büyük geçmiş olsun, İnşallah tekrarını yaşamazsınız.

bu ara pertten sonra, ne araba alacağınızı da belirlerseniz, ıyı sigorta-servis-exper araştırma dahil, 1-2 ay da onu bekleme olmasa... :hp

bu ara pertten sonra, ne araba alacağınızı da belirlerseniz, ıyı sigorta-servis-exper araştırma dahil, 1-2 ay da onu bekleme olmasa... :hp

Elbette ki renault olacak :eyv Bakmaya başlayacağım bugünden itibaren

Eksperin bizzat kendisini bulduk biraz önce,dosyayı sigorta şirketine yolluyor bugün ve muhtemelen perte çıkacak
Salı-çarşamba sonuçlanır dedi
Burası Türkiye ,Alice harikalar diyarındayı yaşıyoruz,gerçek hayatla ilgisi yok haklısın :yer

Perte çıkıcak olması çok iyi olmuş.Umarım güzel bir rakam teklif ederler.Piyasa fiyatının altındaki teklifleri kesinlikle kabul etmeyin.

Exper raporu servise gönderirse işe başlanacak,adamlar işi ağırdan alıyor...

:sinirli ben tamirde işi bitmedi sanıyordum, yuh diyorum sadece...

yani birirleri baya işi savsaklıyor... tamiratsız bu kadar, tamirde ne kadar beklicek acaba.... kolay gele...
ya kaza yapmıcan yada exper-sigorta anlaşmalı servıs-tamirci bulup, hızlıca halletcen gibi.... hayırlısı.... burası Turkıye.... :slc

sigortanın anlaşmalı servisi olunca sorun olmuyor mu böyle, bunu anladım ama? gerçi karşı tarafın trafik sigortasını yaptırdığı şirket önemli oluyor sanırım bu durumda? eğer çalıştığımız servisle anlaşması yoksa aynı durum hepimizi bekliyor yani:( kasko için büyük firma seçtiğim halde yine de tek tek anadolu yakasındaki birçok servisi arayıp kontrol etmiştim anlaşmalı olup olmadıklarını, ama karşıdan gelen zararlarda elimiz kolumuz bağlı demek ki :berbat

Eksperin bizzat kendisini bulduk biraz önce,dosyayı sigorta şirketine yolluyor bugün ve muhtemelen perte çıkacak
Salı-çarşamba sonuçlanır dedi
Burası Türkiye ,Alice harikalar diyarındayı yaşıyoruz,gerçek hayatla ilgisi yok haklısın :yer

herhalde biraz üstüne rüyaya yattılar, ne yapsak ne etsek diye ancak uyandılar, epey uzun zaman oldu gibi geliyor bana ve sadece buna karar vermek için:(

Exper'in bizzat kendisini pek merak ettim:aytuğEskiden ağır ceza reisi filanmıymış bir sorsanaheheDava neredeyse zaman aşımına uğrayacaktı neyse ki kararını vermiş en sonundaroadfox

hakikaten hehe

Geri