Merhaba Evren Bey,

Emeğinize sağlık, yalnız sormak istediğin otomatik cam kaldırma ve sunroof kapama artık taktırılabiliyor mu? Ben göremedim veya kaçırdım sanıyorum.

Merhaba Evren Bey,

Emeğinize sağlık, yalnız sormak istediğin otomatik cam kaldırma ve sunroof kapama artık taktırılabiliyor mu? Ben göremedim veya kaçırdım sanıyorum.

onu Fluence kulubu formunun içinde diger sbait başlıkta takip etmeye devam edebilirsiniz. Suanda o durum için haber bekliyoruz..

Bütün sayfaları okumadım ama inş sorulmamıştır ön sansörlerin garanti kapmasından yapılmasına bence o kadar'da sevinmeyiniz. Önemli olan hangi hususlar da çalışıp çalışmayacağıdır. geri park sensörü gibi her şeye ötecek ise kafa ütüsünden başka bir işe yaramaz 15 km hız üstünde ötmemesi lazım sonradan takılanların hepsi ötebiliyor. ve istediğimiz zaman bunu kapatabilme tuşunun da bulunması gerekiyor. Yoksa bana göre gereksiz öndeki araca yakından takibe aldın ötmeye başlar özellikle trafikte baş ağrısından başka bir şey yapmaz. Her hususta çalışmaması lazım. Orjinal ön sensörler uzun yoldan şehir içine girdiğinizde hassalık modu kalkıyor ve en son kademenin bir öncekine geldiğinizde ötmeye başlıyor 5 kademe varsa 5/2 si kaldığında ötmeye başlıyor. hassaslaşması ise Geri vitese sokup tekrar 1.ci vitese taktığımzda bütün kademeleri alğılıyor veya aracı ilk çalıştırdığınızda .

Evren abi eger bu dediklerimi de vadediyorsa 152 TL hiç bir şey eğer bunlar yok ise bence hiç yaptırma çok baş agrısı yapar ışıklarda filan öndeki araçları 2 metre geriden takip etmeye başlarsın artık, kendi aracımda var tek faydasını mantar kayalara yaklaşırken görüyorum oda zaten 20 cm kala Tıtttt ediyor ben kendim tekrar kendi hesabıma göre yanaşıyorum. Normal park ederken hiç park sessörüne uymadım uysaydım zaten bir çok yere aracı sokamazdım.

Bu konuyada bir açıklama getirmek istiyorum.

Renault ile bu durumu görüştüm. Aracımıza takılacak ürün teknik olarak arkadaki sistemle aynı mantıkta çalışıyor.Led gösterge ekranının asıl amacı burda devreye giriyor.Dünya standartlarında ön park sensörü mantıgında araçların kullanıcılarından feedback olarak ses problemi dönüyor.Yani çoğu kullanıcı ön park sensöründe ses olmasını istemiyor.Renaultun bu araştırması sonucunda aracımıza takılacak ön park sensörleri led ekran sayesinde sessiz çalışacak.Öndeki cisme yaklaştıgınızda ekrandan takip edebileceksiniz.Kırmızı göstergeye geldiğinde dokunmaya 30cm kaldıgını bu şekilde bileceksiniz.

Eğer ben aracımda ses istiyorum Led ekran istemiyorum derseniz bunuda servisteki yetkili ustalar arka sensör üzerinden aktarabilecekler.Yani arka sensördeki ses durumunun aynısı ön sensörlerde de çalışmış olabilecek.Bu durum ilk başlarda sizin hoşunuza gitsede ilerleyen zamanlarda baş ağrısından başka bir hale gelmemiş olacak.Bunların hepsi denenerek karara varılmış ve dünyadaki diğer markaların araçlarındaki sorunlarda göz önüne alınarak hazırlanmıştır.Bu sebeple en güzeli LED ekranlı sessiz mod.

Renaultun ilerleyen dönemlerdeki bazı modifikasyon çalışmalarınında var oldugunu öğrendim.Örneğin TV/Navigasyon ekranında sensörleri direk görebilme vs vs gibi.Ama bunlar suanda çalışmaları süren uzun soluklu projeler.

Sonuç olarak kafa şişirmeden sessiz bir şekilde ekranda mesafe takibini yaparak rahatça araçlarınızı park edebileceğiz.Umarım bu konuda kafasında soru işareti olan kullanıcıları aydınlatabilmişimdir.

Sevgilerimle...

EVREN TOPCU
FLUENCE TAKIM KAPTANI

Fluence takarlarsa bizde de oılur belki.Güzel iş:
Teşekkürler

Fluence takarlarsa bizde de oılur belki.Güzel iş:
Teşekkürler

Aynı referans koduyla beraber suanda da taktırabilrsin Uğur. Şuanda takmaya başladılar.

Evren abi clio vs. araçlara takılıyor mu? Bir de sistem düğmeli sanırım, sürekli çalışması mantıksız olur.

Evren abi clio vs. araçlara takılıyor mu? Bir de sistem düğmeli sanırım, sürekli çalışması mantıksız olur.

neden mantıksız olsun elektrikmi yakıyorki :)

Aşağı yukarı bunun gibi bir ürün takılacak arkadaşlar bilginize. Bu ürün arka için olan bunun ön için olanının ekranı farklı bilginiz olsun.

img20120601161808.jpg

Geri