Bütün sayfaları okumadım ama inş sorulmamıştır ön sansörlerin garanti kapmasından yapılmasına bence o kadar'da sevinmeyiniz. Önemli olan hangi hususlar da çalışıp çalışmayacağıdır. geri park sensörü gibi her şeye ötecek ise kafa ütüsünden başka bir işe yaramaz 15 km hız üstünde ötmemesi lazım sonradan takılanların hepsi ötebiliyor. ve istediğimiz zaman bunu kapatabilme tuşunun da bulunması gerekiyor. Yoksa bana göre gereksiz öndeki araca yakından takibe aldın ötmeye başlar özellikle trafikte baş ağrısından başka bir şey yapmaz. Her hususta çalışmaması lazım. Orjinal ön sensörler uzun yoldan şehir içine girdiğinizde hassalık modu kalkıyor ve en son kademenin bir öncekine geldiğinizde ötmeye başlıyor 5 kademe varsa 5/2 si kaldığında ötmeye başlıyor. hassaslaşması ise Geri vitese sokup tekrar 1.ci vitese taktığımzda bütün kademeleri alğılıyor veya aracı ilk çalıştırdığınızda .
Evren abi eger bu dediklerimi de vadediyorsa 152 TL hiç bir şey eğer bunlar yok ise bence hiç yaptırma çok baş agrısı yapar ışıklarda filan öndeki araçları 2 metre geriden takip etmeye başlarsın artık, kendi aracımda var tek faydasını mantar kayalara yaklaşırken görüyorum oda zaten 20 cm kala Tıtttt ediyor ben kendim tekrar kendi hesabıma göre yanaşıyorum. Normal park ederken hiç park sessörüne uymadım uysaydım zaten bir çok yere aracı sokamazdım.