olmaz... takım kaptanı araştırıp resmen doğrulamalı... :cool:

RENO FLUENCE Takım kaptanı bu durumu doğruladımı; Bo konunun doğruluğu nedir 2012 model aldım yeni sıfır ; bizim içinde geçerli mi ?
Öncelikli sizi ÜYE TANITIMLARI bölümünden bir tanıyalım.Sayın KYOKO böyle bir söylenti çıkmıştı zamanında ancak kesin değildir.Ben serviste airbaglerin durumunu güncellettirdim herhangi bir sorunun olmadığını söylediler.Eğer içiniz rahat değilse gidin bir yetkili servise güncelleme yaptırın ama aracınız yeni böyle bir sorun çıkmaz.
sorun yok binebilirsiniz.mekanik teknolojik aletler sonuçta araçlar milyonda birde olsa herşey olabilir içiniz rahat olsun

Kardeşim teşekkür ederim :bravo

teşekkürler mert abi.. :D

Büyüksün Devran Reyizz :D Görüştüğümüz yerlere dikkat edelim abi :D

Sen göreceksin senın hakkında çok haın planlarımız var... Yeterkı bıryerde yakalayalım teşkılat olarak :D Merto kovar teşkilatı... Bu arada ne reyizi len tatakcan...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sen göreceksin senın hakkında çok haın planlarımız var... Yeterkı bıryerde yakalayalım teşkılat olarak :D Merto kovar teşkilatı... Bu arada ne reyizi len tatakcan...

Bu hafta Ustanın yanına geliyorum abi :D Kaç kişiden oluşuyor teşkilat :D

İyi akşamlar arkadaşlar.Bende yeni 2012 fluence'nin dinamik modeli var. Far sensörü var yazıyor ama hava kararınca kendiliğinden yanmıyor.Acaba başka bir yerde düğmesi mi var?

Geri