neden mantıksız olsun elektrikmi yakıyorki :)

Şehir içinde yakın takipte zırt pırt öttüğü için olabilir mi acaba ?

Bugün ön park sensörüm takıldı gayet şık ve orjinal ben cok beğendim. sesi düğmeyle kapatabiliyor istersenizde acabiliyorsunuz. aynı zamanda led ekranıylada hangi yöne nasıl yaklaştıgınızı görebiliyorsunuz. fotoları en kısa zamanda yülüyorum.

Merhaba Arkadaşlar;

Sizlerin de bildiği gibi Renaulttan mağdur olduğumuz ve olmasını yada düzelmesini istedigimiz taleplerimizi ben zaman zaman Maise giderek yada Müşteri Hizmetleri aracılığı ile sizlerin adına iletiyordum.4 Kapı ve Sunroofun otomatik kapanması ile ilgili konunun hemen ardından Renault marka araçlarımızda arkadaki gibi orjinal olan park sensörlerimizin neden önde olmadıgı ve takılabilmesi yönünde bir çalışma daha başlatmıştım.

Bu çalışmam da bana destek olan Musta abi ye ( USTA ) hepinizin huzurunda çok ama çok teşekkür ediyorum.Mustafa abi bu konuda benim yön göstericim ve fikir liderim oldu.Bu konunun altına imzasını atmasaydı bukadar çabuk sonuç elde edemezdik buna eminim.

Konuya gelirsek; Bu çalışmanın sonucunda artık Fluence araçlarımıza ön park sensörü takabileceğiz :) Ön park sensörlerini ledli olmak şartıyla yetkili servislerde 152 TL kdv dahil işçilik hariç garanti dahilinde taktırabileceksiniz.8900000194 parça referans numarasını servise verdiğiniz anda sorun çıkarmadan sensörü takacaklar.

Artık isteyen Fluence kullanıcısı aracına orjinal ( arkadaki gibi ) kaporta renginde Garanti kapsamında ön park sensörü taktırabilecek. Ben bu cok sevindirici bir haber bizim için. Renaultun bu taleplerimizi dikkate alıp bizimle birlikte çözüm yolu aramasına, sorunlarımızı çözmemizde bize yol göstermesine ve yardımcı olmasına Teşekkür ediyorum.

Renault severler olarak bizlerde artık araçlarımızın modifikasyonlarını yavaş yavaş kendi servisimizde yaptırmaya başladık.

Herkese Saygılar ve Sevgiler...

EVREN TOPCU
FLUENCE TAKIM KAPTANI

Bu ekipmanın eksikliğini duyuyordum. Uygun zamanda taktırmayı düşünüyorum. Emeğiniz için çok sağol Evren hocam.

Fotoları paylaşırsanız sevinirim ön park sensörü olayı aklımdan geçmiyor değil.
Bugün ön park sensörüm takıldı gayet şık ve orjinal ben cok beğendim. sesi düğmeyle kapatabiliyor istersenizde acabiliyorsunuz. aynı zamanda led ekranıylada hangi yöne nasıl yaklaştıgınızı görebiliyorsunuz. fotoları en kısa zamanda yülüyorum.

Geri