Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ŞOK ŞOK Ön Park sensörünü Artık Serviste Garantili Taktırabileceksiniz !
Bu soruyu servis elemanına sorduğumda malesef set olduğu için yapamıyoruz öyle birşey dedi? Abi anlamıyorum ben bu Renault servislerini bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor
bence fiyat uygun garantili olmasıda çok iyi...bence burda tek sorun ekran konulması, keşke arka park sensöründe oldugu gibi tuş ile devreye girse(çıksa)...evren abiye tekrardan teşekkürler ama ben halen esas bombayı bekliyorum (cam ve sunroof olayı )
Bu çok güzel bir haber takım kaptanımız Evren Topçuya ve ona destek veren Mustafa abiye teşekkürler. Fiyat olarak makul olmasının yanında bunun servis tarafından yapılıp garantiye alınması ayrı bir güzellik sağolun varolun. Evren kardeşim kaptanlığını birkez daha göstermiş sağolsun...
Bu çok güzel bir haber takım kaptanımız Evren Topçuya ve ona destek veren Mustafa abiye teşekkürler. Fiyat olarak makul olmasının yanında bunun servis tarafından yapılıp garantiye alınması ayrı bir güzellik sağolun varolun. Evren kardeşim kaptanlığını birkez daha göstermiş sağolsun...