Evren Abi sen süper bir adamsın :bravoEn kısa zamanda taktırıcam babam kaç kere sormuştu şimdi gösterdim gerçekten çok iyi oldu ellerine kollarına sağlık :)

Bu soruyu servis elemanına sorduğumda malesef set olduğu için yapamıyoruz öyle birşey dedi? Abi anlamıyorum ben bu Renault servislerini bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor

Tek servisle kalma diğer servislere sor ekranın takılması şart değildir bence seti alırsın ama ekranı taktırmayabilirsin...

bence fiyat uygun garantili olmasıda çok iyi...bence burda tek sorun ekran konulması, keşke arka park sensöründe oldugu gibi tuş ile devreye girse(çıksa)...evren abiye tekrardan teşekkürler ama ben halen esas bombayı bekliyorum (cam ve sunroof olayı )

Hayırlı olsun herkese

Bu çok güzel bir haber takım kaptanımız Evren Topçuya ve ona destek veren Mustafa abiye teşekkürler. Fiyat olarak makul olmasının yanında bunun servis tarafından yapılıp garantiye alınması ayrı bir güzellik sağolun varolun. Evren kardeşim kaptanlığını birkez daha göstermiş sağolsun...

Bu çok güzel bir haber takım kaptanımız Evren Topçuya ve ona destek veren Mustafa abiye teşekkürler. Fiyat olarak makul olmasının yanında bunun servis tarafından yapılıp garantiye alınması ayrı bir güzellik sağolun varolun. Evren kardeşim kaptanlığını birkez daha göstermiş sağolsun...

Benim yanımda oldugunuz için ben size teşekkür ederim... Umarım bi faydam dokunuyordur.

Güncelll haydi ön park sensörü taktırmaya :)

evren abi merhabalar uzun zamandan beri görüşemiyoruz...

dün itibari ile aracı servise götürdüler bizimkiler, yağ tabi ki şirket ten :) ilk bakım yapıldı

park sensörü için aradım 152 kdv dahil gövde rengi tampon oldugu için boyama işçilik 80 tl dedi bilginiz olsun diye paylasıyorum...

navigasyon sistemi dvd sd kart okuyuculu geri görüş kameralı bluetooth lu sistem içinde 1.500 tlgibi bi rakam söz konusu bunuda paylasmıs olalım...

diger arkadaslarında dedigi gibi en kısa zamanda Cam + sunroof işide hayırlısı olsun diyelim şimdiden...

spoiler içinde görüştügümde ise, boyama işçilik takma sökme vs. dahil 665 tl dediler bunuda dip not düşmek istedim.

8900000194 cuma günü ilk servisine girecek aracım soracağım Hayırlısı...

Geri