Gecen sene biz Hollanda'dan temeli donus yaptik. Arabamiz vw passat 1.9 tdi 2000 model otomatik idi. sonra arabayi Hollada'da sattik maalesef. Turkiyede VW garajina gittik ve jetta almaya karar verdik 1.6 tdi dsg Highline ama 8 ay bekleyin deyince maalesef babam Fluence almaya karar verdi. Fluence EDC privelege siparis verdik ve 3 hafta icinde geldi arac. Babam arabayi gorunce pisman oldu keske almasaydik fln fln sinirlendi parasinida odedik. Neyse babam Fluence'i almadi Renault bayisinde beklettik arabayi 3 hafta sonra aldik arabayi neyse yhaa cok konusmaya gerek yok. Fluence cok mu iyi araba ? o paraya degmez vallahi (63000). Avrupada tutulmayan bir araba iste. Gelen giden Fluence ile oynuyo yok jantmis yok yay mis Arabayi adam etmeye calisiyorlar ben dahil. Yok EDC mis hepsi fasa fiso. Bizim 2000 model passat bile vites gecisleri daha iyidi yol tutusu super yaya gerek yok. Yok Jettanin ic malzemesi kaliteli degilmis ben hic oyle bisey farketmedim arabayi kotulemeye calisiyorlar resmen. Hollanda'da jettanin test surusu yapmistik yine onumuz arkamiz belli idi. Fluence Top gibi araba sag solum belli degil Allahtan park sensoru var yoksa isimiz kotuydu. Direksyon derisi soyluluyor fln ya olurmu arkadas bu simdi 2012 model arabada. Bagaja bak yha rezalet. Araba havada ucuyordu At gibiydi Masallah, o surunuda yay ile cozduk. Fluence zaten Turkiyede ticari amac ile kullaniyorlar hususi cok az neyse yha cok uzattim herhalde. Babam daha kesinlikle RENAULT para vermez....
Kardeşim kimse size zorla aldırmamış arabayı, bu kadar karalamanın da anlamı yok. Madem VW 8 ay bekletiyordu gidip Skoda Seat falan alsaydınız bildiğim kadarıyla onlar 8 ay bekletmiyor. Ben şu an asla fanatiklik yapmadan yazdım bunu; Flu'yu beğenmeyebilirsin eyvallah fikrine saygı duyarım ama bu derece karalaman da doğru değil...