Artık Renault, Volkswagen'e Dahi Kafa Çıkaracak Araçlar Yapıyor, Ne Mutlu Bizlere :o

Bkz;

Fluence - Jetta

Latitude - Passat :eyv

Ama bunu Türkiye'deki VW fanatiklerinin anlaması hayli zaman alır :bant

Artık Renault, Volkswagen'e Dahi Kafa Çıkaracak Araçlar Yapıyor, Ne Mutlu Bizlere :o

Bkz;

Fluence - Jetta

latitude ile passat aynı sınıf değil daha doğrusu latitude hangi sınıf bilmiyorum :) ama passat ile laguna denk araçlar. ikiside d segmenti. latitude daha çok omega, scorpion gibi safrane yerine çıkarılan bi model

jetta görüntü olarak begendiğim bir araç ne yalan söyleyim..ama fluencein jettaya kafa tutacagını sanmazdım helal olsun diyelim...

ben daha önce megane 3 ile golf 6'nın karşılaştırması okumuştum sonuç yine burda ki karşılaştıma gibiydi. ama jetta ile golf arasında ve fluence ile megane arasında kalite farkı var sanırım biraz...

Dövmüşmüyüz ne...:D

Bkz;

Fluence - Jetta

Siz hele Renault megane 4 coupe var ya mavi renkte bitane eğer piyasaya o çıkarsa yemin ederimki bak bu sözümü hatırlarsınız wolkswagen scirocco dan çok satacak hem görünüşlüğü hemde kalkışıyla bence wv scirocco herşeyiyle koyacaak :D :D

Siz hele Renault megane 4 coupe var ya mavi renkte bitane eğer piyasaya o çıkarsa yemin ederimki bak bu sözümü hatırlarsınız wolkswagen scirocco dan çok satacak hem görünüşlüğü hemde kalkışıyla bence wv scirocco herşeyiyle koyacaak :D :D

http://www.choisir.com/images/actualite/S1-Future-Renault-Megane-4-Coupe-comme-ca-268286.jpg için Google Görsel Sonuçları

S1-Future-Renault-Megane-4-Coupe-comme-ca-268286.jpg

Gerçekten kapışır ve yer:cool:

Geri