Montajı önemli yalnız çünkü o parça çok öncedir var. Sorun parçanın olmaması değil, çözümün olmamasıydı nitekim ota b.ka ötüyordu :) Özellikle fan devreye girince ötmeye başlıyordu. Teknik çözümü bulunup montaja başlandı sadece tek fark bu. Ayrıca bu sensörü %20 den faydalandırabilirsiniz kampanya bitmeden

kampanyanın hangi tarihte bitecegini arkadaslara soylermisin huseyin?

Hani clio hb lere? (onun da önünü ayarlayamıyor musun diye dalga geçmek serbesttir:) )
Çabanız ve karşılığı için tebrikler!

teşekkürler evren abi :) kaydettim referans kodunu geçerken bir uyrıyım servise bakalım ne dicekler, birde %20 indirime sokarsam direk takarım :D düzgün garantili bişey arıyordum aldım bi tane takmadan bozuldu :D

:sinirli Ne safım ben ya, ben de eve gelen %20 indirim zımbırtısını, yeni araçlara sanmıştım meğer genel kampanyaymış he, ama teslim edildikten sonra 3 ay geçerli diyordu biz de araç teslim edildikten 3 ay sonra diye yorumlamıştık?

Hani clio hb lere? (onun da önünü ayarlayamıyor musun diye dalga geçmek serbesttir:) )
Çabanız ve karşılığı için tebrikler!

bütün clio hb lere uyar gibime geliyor.% 20 Genel bir kampanya ama ne zaman bitecegini bilmiyorum :)

Abi Megane 3'lerede yapabilir miyiz bunu?

Abi Megane 3'lerede yapabilir miyiz bunu?
Fluence için olan sensör Megane 3 içinde olur diye düşünüyorum,MAİS ile bu konuyu görüşürüz...

Fluence için olan sensör Megane 3 içinde olur diye düşünüyorum,MAİS ile bu konuyu görüşürüz...

Mustafa abi aradım şimdi görüştüm yani bi espirisi yok diyor adam konsola küçük bir ekran gelecekmiş farklı bir sistem olucakmış ben arka park sensörü gibi sandım öyle değilmiş normal dışardan bir yerde taktırtırsın ya aynı öyle fakat tek fark Renault'un garantili orj. ürünü dedi...

Hem orjinal ürün hemde garantin bozulmuyor,espiri anlayışı ne durumda sorduğun arkadaşın bilemem,park manevrası sırasında aracın ön tarafını göremiyorsan ve boyutları kestiremiyorsan sensör çok işine yarar kardeşim...

Hem orjinal ürün hemde garantin bozulmuyor,espiri anlayışı ne durumda sorduğun arkadaşın bilemem,park manevrası sırasında aracın ön tarafını göremiyorsan ve boyutları kestiremiyorsan sensör çok işine yarar kardeşim...

Anlamadım ki abi bende o küçük ekran gelecek olması kötü biraz ben sevmiyorum çünkü konsola öyle bir ekranın gelmesini:(

Ekranı taktırmazsın olur biter kardeşim...:eyv

Ekranı taktırmazsın olur biter kardeşim...:eyv

Bu soruyu servis elemanına sorduğumda malesef set olduğu için yapamıyoruz öyle birşey dedi? Abi anlamıyorum ben bu Renault servislerini bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor

Geri