Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ŞOK ŞOK Ön Park sensörünü Artık Serviste Garantili Taktırabileceksiniz !
teşekkürler evren abi kaydettim referans kodunu geçerken bir uyrıyım servise bakalım ne dicekler, birde %20 indirime sokarsam direk takarım düzgün garantili bişey arıyordum aldım bi tane takmadan bozuldu
teşekkürler evren abi kaydettim referans kodunu geçerken bir uyrıyım servise bakalım ne dicekler, birde %20 indirime sokarsam direk takarım düzgün garantili bişey arıyordum aldım bi tane takmadan bozuldu
biz zaten bu ürünü hem aracın garantisini bozmasın hemde kullanıcı serviste yaptırsın urun garantili olsun diye ugrastık. Sonunda da alnımızın akıyla cıktık bu işten de
Montajı önemli yalnız çünkü o parça çok öncedir var. Sorun parçanın olmaması değil, çözümün olmamasıydı nitekim ota b.ka ötüyordu Özellikle fan devreye girince ötmeye başlıyordu. Teknik çözümü bulunup montaja başlandı sadece tek fark bu. Ayrıca bu sensörü %20 den faydalandırabilirsiniz kampanya bitmeden