R-link2 navigasyon harita ücretsiz güncelleme

2021 güncel harita bulma şansımız var mi arkadaşlar acaba ?

2021 güncel harita bulma şansımız var mi arkadaşlar acaba ?
Bizde bekliyoruz yeni haritanın düşmesini ama henüz düşen yoktur ama 2021 haritasi ağustosun 1 gibi düşmesini bekliyoruz. Böyle bir yazı okumuştum bekleyip göreceğiz.

arkadaşlar merhaba,
forumda paylaşılan haritalar eski versiyonlar olarak görünüyor. tüm emek veren arkadaşların yayınladığı haritalar kendi ellerindekine göre yeni olabiliyor ama daha önce başka bir ilgidar arkadaşımızın yayınladığı haritaya göre eski versiyon olabiliyor ve aracımızdaki haritadan daha eski bir versiyonu bilmeden yeni versiyonmuş gibi yükleyebiliyoruz.
geçmiş 2 ay içinde birçok harita sağlayıcının 2021 haritaları yayınlandı. bu bu konuyla profesyonel olarak ilgilenen arkadaşlardan biri yada birileri bu yeni 2021 haritalarını uyarlayıp paylaşsa da hepimizin aracındaki haritalar güncellense nasıl olur? böyle emek verebilseniz çok güzel olur üstadlar.
bende başarsortun haritası vardı. geçen ay bi arkadaşımızın yayınladığı haritayı yükledim ancak eski haritam son yüklediğimden daha günceldi sanki. eskiden olan bazı yollar değişmiş ve eskisi doğruydu maalesef.
üstadlardan biri başarsoftun 2021 güncel haritasını yükleyebilse çok sevinirim.
herkese emeği için şimdiden teşekkürler...

Ben @Huseyin_aydın arkadaşımızın paylaştığı Başarsoft 2021.03 haritayı SKU yaptım ve kendi aracımda denedim çalıştı, kullanmak isteyenlere kendi google drive'ımdan paylaşım açtım, inidirmek ve kullanmak konusunda her türlü sorumluluk ve risk kullanıcıya aittir.
https://drive.google.com/file/d/1wbC...ew?usp=sharing

Teşekkürler.
Ama ben hem program linkleri, hem ham harita dosyalarının paylaşıldığı forum adresi, hem de detaylı tarif içeren video ile paylaşmıştım. Fransızcayı çevirmeye uğraşmayın.

Fatli58 linki kurdum sorunsuz çalışıyor

Merhabalar hocam bunu direk fat32 olarak formatlanmış flash belleğe atıp arabaya takıp güncelliyor muyuz?

Hocam, Onay işlemi tamam olması lazım, gelen dosya zipli, sacede zipten çıkartıp fat32 olarak formatlanmış flash belleğe kopyalayıp araca takmanız yeterli...

Geri