Megane 4 almak isteyenler kesinlikle okusun!!!!!

VW kullananların sorun yaşayacak olması bizi mutlu mu etmeli ya da biz Renault kullananlar sorun yaşadığında diğer marka araç kullananları mutlu mu etmeli ?

vw de çıkan her problem başına reno kullanicilarina para ödüyor :)

Bizler sorun yaşadığımız da diğerlerinin havalara uçtuğu kesin, hatta piyasaya yeni çıkan modellerimizi bile daha plakası takılmadan yerin dibine sokuyorlar, bizim forumda bile paralel oluşum içinde olanlar var...:)

Muhakkak vardır.. Oyuna gelmemek lazım :cay

Sen benden önce götürüyorsun servise ben cumartesi götüreceğim. Rica etsem servisten sonra burada bilgi verebilir misin?
Perşembe gününe klima için servis randevusu aldım. Bakalım ne diyecekler.Burdan paylaşırım

aldım ben de megane 4. Haftaya teslim edilecek kısmetse.

1.2 edc.

yorumlar gözümü korkutmuyor açıkcası. kısmet bu işler. çıkarsa sorun yaptırırz paniğe gerek yok. :)

Muhakkak vardır.. Oyuna gelmemek lazım :cay

Servis klimayı kontrol etti.Bir arıza tespit edemedi.Otoparklarında olan sıfır bir aracı da denediler onda da durum benimki gibi.Camı ve göğüse üflemeyi açtıklarında göğüse üflemiyor.Dosya açılmasını istedim.

Yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Benim servis iptal oldu. Genel merkezden bir ekip çarşamba gelip aracı inceleyecekler. ozaman bunuda göstereceğim ama kronik bir yazılımsal problem olabilir.
Servis klimayı kontrol etti.Bir arıza tespit edemedi.Otoparklarında olan sıfır bir aracı da denediler onda da durum benimki gibi.Camı ve göğüse üflemeyi açtıklarında göğüse üflemiyor.Dosya açılmasını istedim.

Klima konusu dediğiniz gibi , ön cam, orta ve ayakları seçtiğimizde ( Ya da orta-ön cam, orta-ayaklar) ortadan üflemiyor.. Bu çok ilginç sadece ortayı açınca ortadan üflüyor. Servise giden arkadaşlarda bir sonuç var mı acaba?

Klima konusu dediğiniz gibi , ön cam, orta ve ayakları seçtiğimizde ( Ya da orta-ön cam, orta-ayaklar) ortadan üflemiyor.. Bu çok ilginç sadece ortayı açınca ortadan üflüyor. Servise giden arkadaşlarda bir sonuç var mı acaba?

Ben gittim.Klima sistemini baştan aşağı kontrol ettik bir sorun bulamadık dediler.Depolarındaki sıfır bir aracı da kontrol etmişler o da aynı şekildeymiş. Bende konu ile ilgili dosya açılmasını ve genel merkezden bununla ilgili bilgi talep edilmesini istedim.Bence sizde gidin en azından servis kaydınız olsun

Geri