Megane 4 almak isteyenler kesinlikle okusun!!!!!

Oltayı 4 lü atmış :)

Talismanın kalite kontrolünü mercedesten gelen ekip denetleyecek haberini bulabilirsin yurt dışı kaynaklı haber bambam11.ama sen mercedes hatasız üretir sanıyosan okumuyosun derim.

Sen böyle reno aleyhine haberlere balıklama atlarsan daha çok yanılırsın.Ne zaman başarılı araç çıksa , rakip olsa aynı haberler.Almanlar sosyal ağları çok iyi kullanıyor..

Golf 7 aracım var 2000km de dsg arızası verdi servis kullanıcı hatası dedi faturaları mevcut,aracı yıkarken su tampondaki boyayı kaldırdı boya attı servis kullanıcı hatası dedi.3000km de direksiyon kutusu dağıldı.Geçen günkü hafif yağmurda araç içine su aldı sağ yolcu bölümü su içinde kaldı.Yol sesi çok diye şikayet ettim bu seride lastikler böyle yapılacak birşey yok denildi isterseniz yeni lastik için ancak indirim verebiliriz dediler.5000km de ikinci kez dsg arızası verdi ilkini 3000tl ye indirimli yaptırmıştım kimse golf almasın :) bunların hepsini forumlarda okuduklarımdan derledim yani hepsi alıntılardan uydurma ,böyle bir golf yok ama şikayet varda bu tip sorunları golf için okursun.

Bende megane 4 sedan düşünüyorum.2015 jettaya binince renaultun kötü araba yapmadığını birkez daha gördüm.

Bambam11 birde clio 4 den bu kadar şikayet edip hala kullanan da birtek sen varsın galiba :)

Ben şu an gene araba alsam gene Megane IV alırım ki. Ben arabanın ilk olduğundan sorunlar olacağını biliyordum ancak sevdim arabayı. Gidip Golf saçmalığına 20.000TL verip BoşLine'mı alsaydım? Hekaza Astra, Auris gibi bu arabanın yanına yaklaşamayan arabalar mı alsaydım. Koskoca firmalar araçlarını geri çağırıyor abartmayın lütfen sorunları. Tamam sen büyük sorun yaşamışsın eyvallah ancak binlerce Megane IV satıldı spesifik bagaj sorunu haricinde sorun yaşayan yok ki onu da 20 dakikada hallediyorlar ben daha dün hallettirdim hakeza kapı sorunumda da kilit geldi yarın daha doğrusu saat 12'yi geçtiği için bugün halledecekler.

Sonuç olarak ben arabamdan çok memnunum bundan önce 2013 model Auris laneti vardı bende lanet olsun öyle arasbaya hakeza Golf 4'te kullandım önceden memnun değildim bu araçtan memnunum.

almanlar sosyal ağları cok iyi kullanıp reno yu kotuluyor ama reno kalite kontrolunj almanlara yaptiriyor. sanirim problemi bulduk :) almanlar kasıtlı olarak çürük elmalari saliyor piyasaya :)

benim tarafımdan bakınca da reno ile ilgili her arıza paylaşımına siz baliklama atlıyorsunuz. tutturmussuniz bir vw dsg si. ki adamlar o problemi çözeli yıllar oldu.

Örnek vereyim seat cupra nin sunroof durup dururken yolda patlamış. arkadaş forumda paylasti. yorumlarin tümü firma aleyhine. aynı şeyin bur ad a oldugunu hayal ediyorum. cam bu genlesip soguyunca catlar reno ne yapsın gibi boş yorumlar gelecegini tahmim edebiliyorum.he bi de simdi bunu okudunuz ya seat ta da patlamış nolcak i da eklersiniz

Kardeş bağaj ayarını yaptırıyorsun aynı teklif banada geldi ama dikkat et. Bagaj kapağı plastik olması sebebi ile ekspertiz boyayı ölçmez tampon gibi yani. Bakacakları yer vidalar olacak ve vidalarda oynama çizikler olunca bu değişmiş diyebilirler. servide değiştirmeye kalkan usta bile abi yalan yok bende alsam vidalara bakar öyle düşünürüm dedi ondan yaptırmadım. yine de sen bilirsin. Bagaj ayarsızlığı anladığım kadarı ile kronik bir sorun. Ayıplı mal kesinlikle ancak kapalı bir ortamda teslim aldım karanlıktı ve bu kadarını tahmin edemedim açıkçası. Kesinlikle ayıplı mal bu sebeple davayı açıyorum. Bagaj kapağı ile oynayınca değeri düşecek dikkat et.

Bu kadar para veriyoruz, böyle durumlar yaşanması gerçekten üzücü bir o kadar da utanç verici (firma adına), Aracı teslim alırken bu hataları fark etmiş miydiniz. Teslim sürecinde mi itiraz ettiniz. Sizin anlattıklarınıza göre ayıplı bir mal durumunda, onu da değiştirmeleri gerekir, ne demek boya, pasta cila falan. Değer kaybı ne olacak. Bu firmalar tüketiciyi aptal zannediyorlar herhalde. Ben de aracımı nisan ayında teslim alırken kaporta boya kontrolü yaptırmak istiyorum demiştim, müş.tem. şaşırmıştı. Bagaj kapağı kayıklığı benim aracımda da var, bugün servise teslim ettim düzeltin diye bakalım ne olacak sonucu bekliyorum.

Arabayı satarken abi bu bagaj kapaığı değişmiş dediğinde beni hatırla.

Ben şu an gene araba alsam gene Megane IV alırım ki. Ben arabanın ilk olduğundan sorunlar olacağını biliyordum ancak sevdim arabayı. Gidip Golf saçmalığına 20.000TL verip BoşLine'mı alsaydım? Hekaza Astra, Auris gibi bu arabanın yanına yaklaşamayan arabalar mı alsaydım. Koskoca firmalar araçlarını geri çağırıyor abartmayın lütfen sorunları. Tamam sen büyük sorun yaşamışsın eyvallah ancak binlerce Megane IV satıldı spesifik bagaj sorunu haricinde sorun yaşayan yok ki onu da 20 dakikada hallediyorlar ben daha dün hallettirdim hakeza kapı sorunumda da kilit geldi yarın daha doğrusu saat 12'yi geçtiği için bugün halledecekler.

Sonuç olarak ben arabamdan çok memnunum bundan önce 2013 model Auris laneti vardı bende lanet olsun öyle arasbaya hakeza Golf 4'te kullandım önceden memnun değildim bu araçtan memnunum.

Geçmiş olsun.

Mahkeme işlemlerini adım adım buradan paylaşırsanız seviniriz. Nereye nasıl başvurdunuz bilirkişi atanması raporlar sonuç vs... gibi.

Paylaşmayı düşünüyorum herkese tecrübe olsun diye. Resimleri mesajlara yüklemeye çalıştım ama yüklenmiyor sanırım. Yoksa arabanın resimlerinide gönderecektim. Şu an aracı aldığım bayiye noterden ihtar çekildi. geri dönüş ve aracın değiştirilmesi için süre verildi. Bilgileri avukata teslim ettim davanın açılmasını bekliyorum. Harç için para ayırmam lazım Eylül başı açarım gibi görünüyor.
Geçmiş olsun.

Mahkeme işlemlerini adım adım buradan paylaşırsanız seviniriz. Nereye nasıl başvurdunuz bilirkişi atanması raporlar sonuç vs... gibi.

Arkadaşım birbirimizi tanımıyoruz bence daha fazla konunun içine çekme beni. Ben ikinci elde daha iyiye satayım diye hayatta araba almam. Mutlu olduğum, sevdiğim arabayı alırım çünkü araba sürmek benim zevk aldığım bir etkinlik hakeza eninde sonunda satacağım arabayı bunun farkındayım ancak gelip bagaj vidasına kadar bakan böyle kıl bir adama ben zaten araba satmam, ben dünyada görebileceğin en tok satıcıyımdır, benim lafımın üstüne laf söyleyen adama zaten ben satmam hiçbir şey çöpümü bile alamaz.

Size tekrardan geçmiş olsun herkes Megane IV alıyor bu kadar büyük problemler bir tek sizde var şans işte umarım problemleriniz çözülür mağdur kalmazsınız.

Hocam tebrikler, çok iyi abartıyorsunuz. Arabamı çok önemli bir sıkıntı olmadıkça en az beş sene satmayı düşünmüyorum. Allah sıkıntı vermez inşallah. Gelelim vida ve kapak değişmesi olayına satacağım zaman alıcı bu kapak değişmiş falan filan dediği gibi arkasını döner gider o kadar.(Bu araba sedef beyaz metalik boya zaten aynı rengi ne servis ne de başka bir yer tutturamaz; değişim,boya kabak gibi sırıtır) Sen yaşadığın sıkıntılardan dolayı çok kızgınsın, anlıyorum haklısın da. Ancak bu kadar da kopmlo teorisi türetir gibi davranmayın. Bakın bundan önce Hyundai aldım sıfır aldığım gibi sorun yaşadım, deri direksiyon yırtıldı resmen, ilk müracaatımda ikilemeden direk değiştirdiler. Burada önemli olan firmanın malının arkasında durup durmaması, siz servisle görüşmüşsünüz anladığım kadarıyla, mais genel müdürlüğü ile görüşün oradan da olumsuz cevap gelirse direk fransa ya bir mail atın bakın bakalım ne oluyor o zaman.

Naçizane bir tavsiye, aldığınız bayi ile falan uğraşmayın, direk genel merkez, genel müdürlük ile irtibata geçin. Daha etkili sonuç alırsınız. Eğer mahkeme kararınızda kesin ise beklemeyin davayı direk açın zaman kaybetmeyin.

Geri