Megane 1.2 Tce EDC ile Aranızdayım

İki saattir laf söyleyeceğine yazacağına ; arkadaşa yardımcı oldaydın. İkincisi megane 3 ün var. Burda ne işin var. Megane 3 ten tarif etmeye çalışıyorsun sonra başka arkadaşa sor diyorsun. Boşa yazma bari

megane 3 üm var diye sadece o bölümde takılmam mı gerekiyor gerçekten zekan böyle mi düşünüyor merak ediyorum ? Ben bu forumu ve renault u seviyorum yeri geliyor megane 3 den daha eski modellere bakıyor katılım sağlıyorum yeri geliyor daha yeni üretilen modellere takılıyor fikir alıp veriyorum senin gibi köstek değil destek için forumdayım.

megane 3 üm var diye sadece o bölümde takılmam mı gerekiyor gerçekten zekan böyle mi düşünüyor merak ediyorum ? Ben bu forumu ve renault u seviyorum yeri geliyor megane 3 den daha eski modellere bakıyor katılım sağlıyorum yeri geliyor daha yeni üretilen modellere takılıyor fikir alıp veriyorum senin gibi köstek değil destek için forumdayım.

Aferin sana... o zaman; megane 4 ü olan insanlara yorum bırak istersen....Tmm takip et de ; burası megane 4 paylaşım platformu ; megane 4 ü olanların yorum yeri. Ordan burdan diğer marka düşkünleri yada başka model aracı olanlar bu araca sahip olmadan kullanmadan , özelliğini bilmeden gelip Yorum yapıyorsunuz Böylece insanları yanlış şekilde yönlendiriliyor Sonrasında insanlar arabasından soğuyor ve mağdur oluyorlar . lütfen burası megane 4 araç ile ilgili tecrübe paylaşım yanlış yerde yorum yapıyorsunuz gerek Yok

Son düzenleme:
Teşekkürler yorum için herkese. Şu yokuşa park etme sorunu başıma bela olmaya başladı.. İki arabanın arasına girmeye çalıştığımda yokuşta park yapmakta zorlanıyorum. Dün hill-holder tutmadı aracı anlamadım frenden çektim ayağımı vites D konumunda iken kaydırdı el frenini çektim bende mecburen. Herneyse araba sabit dururken bir süre gaza bastığımda az basarsam araba gitmiyor yokuşta kaydırıyor çok basarsamda birden tepki veriyor çarpma riski yaşıyorum sürekli, deviri 2000 civarına getirdiğimde aslında yokuşa göre araba güzel tepki veriyor ama bazen ayarlayamayınca birden araç hızlanmak istiyor buda çarpma riski taşıtıyor sürekli. Acemiliğimemi vereyim yoksa otomatik vitesle yanaşmak zor mu.. Manuel vitesle daha kolay yanaşıyorum..

up up..

Kaydırma işi frene tam basmazsan kaydırır. Yokuş yukarı muhtemelen gaza çok basıyorsunuz. İnsanda sıkıntı yapar. Yokuşta zaten manuel mod la parketmek her zaman iyidir . Sıkıntı çekmezsiniz

Kaydırma işi frene tam basmazsan kaydırır. Yokuş yukarı muhtemelen gaza çok basıyorsunuz. İnsanda sıkıntı yapar. Yokuşta zaten manuel mod la parketmek her zaman iyidir . Sıkıntı çekmezsiniz

Gaza çok basıyorum evet panik yapıyorum ya kayarsa diye yükleniyorum biraz, az basarsamda geri kaydırıyor bir türlü beceremedim. Bu manuel mod dediğiniz ne işime yarayacak yine gaza bastığımda çok gitmeyecek mi 1. vites sonuçta

Gaza çok basıyorum evet panik yapıyorum ya kayarsa diye yükleniyorum biraz, az basarsamda geri kaydırıyor bir türlü beceremedim. Bu manuel mod dediğiniz ne işime yarayacak yine gaza bastığımda çok gitmeyecek mi 1. vites sonuçta

Otomatik viteste hemen 2 vitese geçiyor yada 2. Viteste kalkmaya çalışıyor o yüZden zorlanıyor sunuz .manuel modunda 1.viteste kalkacağınız içim Hill holdarla sıkıntı çekmezsiniz

Otomatik viteste hemen 2 vitese geçiyor yada 2. Viteste kalkmaya çalışıyor o yüZden zorlanıyor sunuz .manuel modunda 1.viteste kalkacağınız içim Hill holdarla sıkıntı çekmezsiniz

bu söylediğin megane 3 içinde geçerli sistem aynı sistem ne farkı var şimdi senin verdiğin bilginin ? cahillik yapma

bu söylediğin megane 3 içinde geçerli sistem aynı sistem ne farkı var şimdi senin verdiğin bilginin ? cahillik yapma

Sen hala burdamısın. Kaşınma .megane 3 ile ne alakası . Arkadaş yeni almış acemi onu konu hakkında bilgilendiriyoruz. Neyin kafasını yaşıyorsun sen

Sen hala burdamısın. Kaşınma .megane 3 ile ne alakası . Arkadaş yeni almış acemi onu konu hakkında bilgilendiriyoruz. Neyin kafasını yaşıyorsun sen

sanane nerde olacağımın ben hergün kullanıyorum megane 4 kendi aracımdan daha fazla senin ne tecrüben varda yarımcı olacaksın

sanane nerde olacağımın ben hergün kullanıyorum megane 4 kendi aracımdan daha fazla senin ne tecrüben varda yarımcı olacaksın

Çocuklarla uğraşamam .tmm senin eşeğin kancık olsun.sen daha tecrübelisin aferin sana sen yardımcı ol herkese.ihtiyacımız var senin gibilere tebrikler başarıların devamını diliyorum

Geri