Megane 4 almak isteyenler kesinlikle okusun!!!!!

Ben ayarlarda klima ile ilgili bir bölçüm bulamadım.Akşam eve gidince tekrar kontrol edecem.
1-2 servisi aradım onlar da araca çok yeni. Bu konuda fikirleri yok. Getirin bakalım diyorlar.Mekanik bir sorundan ziyade yazılımsal birşey olduğunu düşünüyorum.

Bende aradım önce ihtarınız elimize ulaştı bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz dedi, bende dava açıyorum dedim. Sonra sorun ile ilgili aracı servise getirmeniz lazım serviste bir gün kalabilir dedi. Cumartesi götürecem artık napalım.
Ben ayarlarda klima ile ilgili bir bölçüm bulamadım.Akşam eve gidince tekrar kontrol edecem.
1-2 servisi aradım onlar da araca çok yeni. Bu konuda fikirleri yok. Getirin bakalım diyorlar.Mekanik bir sorundan ziyade yazılımsal birşey olduğunu düşünüyorum.

bu yaşadığınız talihsizliğin, renonun sadece türkiyeye gelen araçlarında olduğunu zannediyorum. ülkemizde tüketici bilinci zayıf olduğu için ne versek gidiyor mantığı var. bu tür kusurlu araçları türkiyeye gönderirim, oradaki servislerde ufaktan düzeltirim, düşüncesi hakim. avrupada bukadar gevşek davranamazlar. tüketiciyi kandırmak mı? adamı serçe parmağından asarlar orada.
aynı sekılde bu yerlı uretım baslı basına hatalarla dolu bendede clıo 4 var barız aracta tam oturmayan parcalar var trım sesı gıcırtı patırtı gurultu eksık olmuyor aractan arac sıfır alındı 15 bınde

Geçmiş olsun umarım mahkeme olmadan sorunlarınıza çözüm bulursunuz.
VW araçları yere göğe sığdıramayan arkadaşlar için bir not düşeyim.
Şu anda VW Golf üretimi durduruldu, diğer modellerin yedek parça tedarikinde sıkıntılar var.
VW grubu yedek parça üreten firmaların ödemelerini yapmadığı için anlaşmalar fesh edilmeye başlanmış ve yedek parça tedariki durma noktasına gelmiş.
Renault Candır...:eyv

Perşembe gününe klima için servis randevusu aldım. Bakalım ne diyecekler.Burdan paylaşırım

Bende aradım önce ihtarınız elimize ulaştı bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz dedi, bende dava açıyorum dedim. Sonra sorun ile ilgili aracı servise getirmeniz lazım serviste bir gün kalabilir dedi. Cumartesi götürecem artık napalım.

Yeni Megane HB yerli üretim değil.İspanya fabrikasında üretiliyor

Sıfır aldığınız araçta yaşadığınız sorunlar için üzüldüm. Açıkcası benim de başıma gelse araçtan soğurdum. Sonuçta o kadar para verip, heves edip araç alıyorsunuz. Umarım sorunlarınızı en kısa sürede hallettirirsiniz.

Geçmiş olsun umarım mahkeme olmadan sorunlarınıza çözüm bulursunuz.
VW araçları yere göğe sığdıramayan arkadaşlar için bir not düşeyim.
Şu anda VW Golf üretimi durduruldu, diğer modellerin yedek parça tedarikinde sıkıntılar var.
VW grubu yedek parça üreten firmaların ödemelerini yapmadığı için anlaşmalar fesh edilmeye başlanmış ve yedek parça tedariki durma noktasına gelmiş.
Renault Candır...:eyv
Olay budur.

VW kullananların sorun yaşayacak olması bizi mutlu mu etmeli ya da biz Renault kullananlar sorun yaşadığında diğer marka araç kullananları mutlu mu etmeli ?

VW kullananların sorun yaşayacak olması bizi mutlu mu etmeli ya da biz Renault kullananlar sorun yaşadığında diğer marka araç kullananları mutlu mu etmeli ?
Bizler sorun yaşadığımız da diğerlerinin havalara uçtuğu kesin, hatta piyasaya yeni çıkan modellerimizi bile daha plakası takılmadan yerin dibine sokuyorlar, bizim forumda bile paralel oluşum içinde olanlar var...:)

Geri