Hız sabitleyici taktırmak için 2004-2005 HB 1.5 veya 1.6 model Şase numarası yardım

Airbag elime sonunda ulaştı.:) Şİmdi kaldı sargı

şimdiye kadar ne kadar'a mal oldu ? Eski airbag i ne yaptınız ! Çıkmacılarda takas ettiremez miydiniz ?

şimdiye kadar ne kadar'a mal oldu ? Eski airbag i ne yaptınız ! Çıkmacılarda takas ettiremez miydiniz ?

Şuan için 650tl
100tl Hız açma sınırlama tuş takımı
100tl Direksiyon hız kontrol tuşları
400tl Airbag
50tl Hız regülatör'ün bilgisayar ile aktif edilmesi.

Elimde kendi orijinal airbagım ve sol taraftaki gösterge aydınlatma reostası mevcut. Bunları takas yada değişim düşünmüyorum. Elimde duracaklar. Oldu ki ilerde sorun yaşadım tekrar eskiye dönebileceğim. En iyi ihtimal bu ürünleri 300-400tl arasına geri verebilirim.

Ayrıca ilerde aracı satmaya düşündüğüm de airbag oynanmış değişmiş gibi laflar söylenmesi durumunda kanıtlarım mevcut olacak. Gerci almazsan alma diyeceğim ama işçiliklik bir durum yok. Herley yerli yerine takıldığı için zarar veren bir uygulama olmayacak.

orjinal bi çalışma oldu maşallah

Parayı verdim mi orijinal oluyor tabi de:):) satmak gibi bir niyetim olmadığı için keyif olsun diye..:) daha dolusunu çıkana kadar en dolusu megane 2 :)

Helal olsun mobilman

Bak arabayı satarken sen söylene sanayide baksınlar sonradan hız sabitleyici takıldığını anlayamazlar.
Ben bro nun arka direklere tavan aydınlatması taktım adam çaktırmadan sessizce bu araba özel üretim arkalarda aydınlatma var R21lerde oluyor bunlar dedi. Ne salak adamlar var.

Sen hic söyleme kimse anlamaz hayırlı olsun

Yeni konuyu açarken güzelce fotoğrafları ayarla sağlam bir konu olsun. Bu konuyuda sildirirsin kalabaşlık yapmasın.

Geri